Cultură uriașă de canabis la Caraș-Severin! Ce au descoperit autoritățile

Autoritățile au făcut o descoperire uluitoare într-o livadă aparent inofensivă, din județul Caraș-Severin. Cei de la DIICOT au reușit să dea peste o cultură cu peste 100 de plante de canabis! Iar în ce privește liderul grupării care creștea plantele ilegale, el a fost prins în timp ce conducea, evident, drogat.  

Cultură de canabis în Caraș-Severin / foto: DIICOT
Cultură de canabis în Caraș-Severin / foto: DIICOT

Autoritățile au făcut o descoperire care i-a lăsat fără cuvinte, aflată într-o livadă ce părea a fi aparent inofensivă, în județul Caraș-Severin. Cei de la DIICOT au reușit să dea peste o cultură cu peste 100 de plante de canabis, cu înălțimi cuprinse între jumătate și metru și 1,2 m! Iar în ce privește liderul grupării care creștea plantele ilegale, el a fost prins în timp ce conducea, evident, drogat, potrivit informațiilor oferite de căre cei de la Antena 3 CNN.  

După cum ne putem imagina, procurorii de la DIICOT au hotărât să dispună reținerea a 3 inculpați, care sunt cercetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, dar și trafic de droguri de risc, cât și o a treia acuzație, deținere de droguri de risc pentru consum personal. Se pare că inițiatorul acestui grup a recrutat alte două persoane chiar în luna iulie a acestui an, promițându-le câștiguri materiale din traficul de droguri.

Cultură de canabis descoperită în Caraș-Severin

Se pare că de-a lungul lunilor iunie și august, inițiatorul grupului infracțional ar fi cumpărat din Spania diferite semințe de canabis, iar apoi a pus pe picioare o cultură în județul Caraș-Severin. Ceilalți doi ar fi avut grijă de cultura de canabis, udând drogul de fiecare dată când era nevoie. De asemenea, ei ar fi găsit un imobil în zona rurală a județului, pe care l-au închiriat pentru cultura de canabis.

Un vecin ar fi observat plantele, iar acum, odată cu intrarea pe fir a autorităților, s-a descoperit faptul că ar fi fost vorba despre nu mai puțin de 103 plante de canabis, cu înălțimi cuprinse între jumătate de metru și 1,2 m. Ar fi vorba cam despre 20 de kilograme de masă verde brută, conform sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net