Ingredientele dezgustătoare din cele mai populare produse! Tu știi ce mănânci?

Probabil că foarte puțini dintre noi citim lista de ingrediente a unui produs cu atenția cuvenită. Sau, dacă da, poate că ne uităm după lucruri specifice, cum ar fi zahărul sau alcoolul, e care trebuie să le evităm din motive medicale. Însă, poate că ar trebuie să fim ceva mai atenți la ce consumăm, deoarece unele produse complet banale conțin ingrediente extrem de dezgustătoare!

Înghețata conține glande anale de castor
Înghețata conține glande anale de castor

Probabil că nu este deloc o exagerare să spunem că foarte puțini dintre noi citim cu atenție lista de ingrediente a unui produs pe care îl cumpărăm din magazine. Iar atunci când o facem, poate că ne uităm doar la lucruri extrem de specifice, cum ar fi ingrediente precum zahărul, ori alcoolul, pe care este posibil ca medicul să ne fi spus să le evităm! Însă, poate că dacă am citi cu mai multă atenție ce ingrediente conțin unele produse absolut banale, poate că am avea o dietă cu totul diferită!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Business Insider, unele produse pe care putem să le consumăm chiar și în fiecare zi conțin ingrediente „surpriză”, precum cărăbuși, glande anale de castor, sau viermi!

Ingredientele dezgustătoare din produse banale

Pâinea poate conține pene de rață și păr uman
Pâinea poate conține pene de rață și păr uman

Probabil că s-ar putea să evitați un timp aceste produse, după ce aflați ce conțin!

Colorantul roșu conține cărăbuși pisați

Colorantul alimentar roșu, folosit de atât de multe restaurante, cât și produse din magazine, conține cărăbuși pisați. Așa că atunci când mai mâncați gem, tort, sau chiar și iaurturi, aveți lângă voi și ceva „carne” surpriză! Este estimat că în jumătate de kilogram de colorant roșu pot intra undeva în jur de 70.000 de cărăbuși.

Înghețata conține glande anale de castor

Dacă vă uitați peste ingredientele din înghețata de vanilie, sau zmeură, iar printre diferitele ingrediente vedeți și ceva numit „castoreum”, trebuie să știți că acest produs conține glande anale de castor. El se mai găsește și în diferite parfumuri.

Pâinea poate conține pene de rață și păr uman

Nici chiar biata franzelă nu scapă din această listă. L-cisteina, un aminoacid folosit adesea pentru înmuierea aluatului pâinii făcute în fabrică, este făcut din pene de rață și păr de om.

Puteți găsi o mulțime de viermi și gândaci în ciuperci

Dacă aveți rude în Statele Unite, spuneți-le să aibă grijă la ciupercile pe care le cumpără. În această țară este permis ca printre ciuperci să fie maxim 19 viermi și 74 de gândaci la 100 de grame de ciuperci.

Chipsurile conțin soluții de curățenie

Bisulfitul de sodiu, folosit pentru a oferi chipsurilor o „speranță de viață” mult mai lungă pe rafturile magazinelor este folosit adesea și în soluțiile de curățenie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net