Cum a ajuns un balcon din Brăila, viral pe Internet. „Este fenomenal. O nouă invenție”

Ultima actualizare:

Devenit viral pe rețelele de socializare, un balcon din Brăila a ajuns obiectiv turistic, iar zeci de persoane se fotografiază în jurul lui în fiecare zi. Ce este atât de deosebit la acest balcon? 

Un balcon din Brăila, devenit viral pe Internet, a ajuns obiectiv turistic / Foto: Facebook
Un balcon din Brăila, devenit viral pe Internet, a ajuns obiectiv turistic / Foto: Facebook

Imaginea unei clădiri din Brăila a făcut înconjurul Internetului. Fotografia, publicată pe Facebook de către caricaturistul Costel Pătrășcan, arată un balcon, care a devenit imediat „vedetă” și are, acum, parte și de vizitatori. Ce este atât de special la această curiozitate arhitecturală de a ajuns obiectiv turistic?

Ei bine, acest balcon din metal este prins în peretele unei clădiri, dar, nu are nici podea și nici uşă care să facă legatura cu interiorul. Clădirea se află pe strada Unirii din Brăila, este proprietate privată, la parter funcționează o casă de amanet şi un sex shop, iar la etaj nu locuiește nimeni. Nu a durat mult până a devenit „celebru”, imaginea strângând multe comentarii de la oameni care se amuză, sau care încearcă să găsească o explicație.

Comentariile din mediul online

Deci Julieta a murit prin... prăbușire”, „Este real? Care sunteți din Brăila îmi răspundeți, vă rog! Că râd de m-am înecat și mă gândesc că este doar o glumă….. că doar nu o fi vreun Super-Dorel la mijloc”, „Nu are niciun sens balconul acesta. Pe unde intri, pe unde ieși?”, „Noroc cu balcon din ăsta, că nu mai trebuie Rapunzel să-și coboare părul”, „Este fenomenal! Este o nouă invenție a brăilenilor!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor.

Dar nu doar celor de pe rețelele de socializare le-a stârnit curiozitatea balconul, ci și trecătorilor, care se opresc, îl analizează, zâmbesc și fac glume pe seama lui. 

„Poza este reală. Este o clădire veche. Nu cunosc povestea balconului. Eu cred că a fost cândva o ușă de legătură cu interiorul, pe care proprietarul a desființat-o. Asta ar fi logic. Mi-e greu să cred că cineva ar atașa așa un balon doar de ornament. Nu ar avea sens…. Dar poate există o poveste în spatele acestui balcon”, a declarat pentru Adevărul. rocaricaturistul Costel Pătrășcan.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net