Cuplu din Israel, şocat de preţurile mari din România, după concertul Coldplay: „Mâncarea ne costă în jur de...”

La concertul Coldplay de la Arena Națională din București au fost prezenți peste 50.000 de oameni, atât români din toată țara, cât și turiști din toate colțurile lumii. Însă, se pare că prețurile din România a fost un adevărat șoc pentru ei. Un cuplu din Israel, venit special pentru trupa britanică, s-a plâns de sumele scoase din buzunar pentru mâncare și cazare.

Cuplu din Israel, şocat de preţurile mari din România / foto: arhiva Click!
Cuplu din Israel, şocat de preţurile mari din România / foto: arhiva Click!

Pe 12 iunie, a avut loc primul concert Coldplay, când publicul a huiduit momentul în care Babasha, un tânăr cântăreț de manele, a urcat pe scenă, invitat de solistul Chris Martin, liderul formației, și a cântat în deschiderea spectacolului. Joi, 13 iunie, a avut loc cel de-al doilea concert Coldplay. Trupa britanică a cântat, din nou, în fața a 50.000 de fani.

Prezenți pentru cel mai aștept spectacol al anului din România nu au fost doar români, ci și străini veniți din toate colțurile lumi special pentru a-și vedea trupa preferată. Din păcate, însă, unii au avut parte de o adevărată dezamăgire în ceea ce privește prețurile pentru mâncare și cazare din București. Doi tineri din Israel au rămas șocați de sumele uriașe.

„Credeam că România va fi mai ieftină”

Cei doi au mărturisit că au cheltuit 100 de euro (aproximativ 500 de lei) pentru o noapte de cazare la un hotel, iar mâncarea i-a costat în jur de 200 de lei pe zi, prețuri care au fost comparate cu Italia și Cehia. „Credeam că România va fi mai ieftină. Dar a devenit mai scumpă. E ca în Cehia. Sau poate unele preţuri sunt la fel de mari ca în Italia. Mâncarea ne costă în jur de 200 de lei pe zi. Iar hotelul 100 de euro pe noapte”, a spus Gal din Israel, potrivit observator.ro.

Miercuri și joi, 12 și 13 iunie, zilele în care au avut loc concertele Coldplay, unitățile de cazare din Capitală au fost pline cu turiști. „Toate hotelurile au fost pline. S-a văzut din tarifele pe care cei care au mai avut câte o cameră liberă le-au afişat. Au fost camere pe care le-au vândut colegii din piaţă şi la 1.000 de euro”, a declarat Andreea Gheorghiu, directorul general al unui hotel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
cai sat jpg
555 (19) jpg
bacalaureat adevarul jpg
bani jpg
femeie haine dulap shutter jpg
FotoJet (6) jpg
Cinci poveşti mai puţin cunoscute despre Bucureştiul de altădată jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net