Un ingredient folosit în restaurantele din România este cancerigen! Ce trebuie să știm înainte de a mânca în oraș

Un ingredient extrem de comun în țara noastră este chiar mai cancerigen decât zahărul alb, potrivit specialistului în onco-nutriție, Marius Văduva. Din păcate, acest ingredient nu doar că este extrem de comun pe rafturile magazinelor, dar este utilizat de mai toate restaurantele din țară.

Uleiul de palmier ne poate provoca probleme de sănătate / foto: Shutterstock
Uleiul de palmier ne poate provoca probleme de sănătate / foto: Shutterstock

Este vorba despre uleiul de palmier, care atunci când este consumat, provoacă daune în organismul nostru. Din păcate, din cauza faptului că este un produs foarte ieftin, uleiul de palmier este utilizat în mai toate restaurantele.

„Cel mai ieftin ulei este uleiul de palmier, care se folosește în toate restaurantele.

Am avut un caz de cancer care, după doi ani de studiu, o femeie ascultătoare, o femeie cu posibilități financiare, la care mă uitam, pe acte medicale, pe examenele computer tomograf, un mielom multiplu, care avea la umărul drept și la șoldul stâng aceleași dimensiuni de tumori de câțiva ani. De doi ani ne uitam de ce nu îi dispar acele tumori”, a explicat specialistul în onco-nutriție, Marius Văduva, potrivit Antena 3 CNN.

Uleiul de palmier ne poate provoca probleme de sănătate

Expertul a povestit că femeia respecta cu strictețe dieta indicată și respecta și suplimentele care i-au fost prescrise, însă boala persista. Totul a devenit clar pentru Marius Văduva atunci când a acidul palmitic din corpul pacientei era depășit.

„La un moment dat, am avut o sclipire, pentru că ea nu mai mânca lucrurile interzise, respecta suplimentele pe care i le dădusem, făcea tratamente alopate, cu toate astea, niciun progres. Și la un moment dat, făcând testul cu acidul palmitic, am observat că acidul palmitic din corp era depășit. Iar, conform studiilor din Barcelona din 2017, acel procent pe care îl avea depășit din corp întreține și face metastaze 100%”, a mai explicat acesta.

Femeia a explicat că mănâncă zilnic la restaurant, iar expertul i-a recomandat să cumpere ulei de măsline și să angajeze pe cineva care să îi gătească acasă. Din păcate, uleiul de palmier este folosit în mai toate restaurantele din țara noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
cai sat jpg
555 (19) jpg
bacalaureat adevarul jpg
bani jpg
femeie haine dulap shutter jpg
FotoJet (6) jpg
Cinci poveşti mai puţin cunoscute despre Bucureştiul de altădată jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net