De la bal, la spital! Zeci de nuntași din Alba au avut nevoie de îngrijiri medicale. DSP a deschis o anchetă

Se spune că fulgerul nu lovește niciodată de două ori în același loc, dar se pare că exact asta s-a întâmplat la două nunți din țara noastră. Una dintre aceste ocazii speciale avea loc în comuna Ocoliș, în timp ce cealaltă era în Alba Iulia, însă a fost ceva care a reușit să aducă petrecăreții de la ambele nunți împreună: toți au făcut toxiinfecție alimenară. DSP a început acum o anchetă.

DSP a deschis deja o anchetă
DSP a deschis deja o anchetă

Nunta ar trebuie să fie una dintre cele mai fericite momente din viața unui cuplu, o ocazie pe care nu o vor uita niciodată. Ei bine, se pare că atât mirii cât și invitații de la două nunți din țara noastră au reușit, întradevăr, să aibă parte de un eveniment de neuitat. Din păcate, punctul culminant al serii a fost excursia la spital. În ciuda faptului că una dintre aceste nunți avea loc, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, în comuna Ocoliș, în timp ce cealaltă era în Alba Iulia, invitații s-au confruntat cu toxiinfecție alimentară și au ajuns la spital, chiar ieri.

În total, ar fi vorba cam despre 20 de persoane, iar cei de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba, au început deja o anchetă. Se pare că 7 persoane care participau la cununia din comuna Ocoliș au început să prezinte simptome specifice toxiinfecției alimentare. Ei au fost duși de urgență la cel mai apropiat spital, mai precis, Spitalul Municipal Turda. Starea tuturor este bună, iar, în total, la cununie erau 40 de invitați.

Cazuri de toxiinfecție la două nunți

Cealaltă nuntă avea loc în același timp, la o sală de evenimente din municipiul Alba Iulia, potrivit celor de la DSP Alba. Se pare că 13 dintre invitați au început să se simtă rău, așa că au trebuit să se prezinte la UPU Alba Iulia. Printre aceștia se număra și un copil în vârstă de numai 14 ani.

După cum ne putem imagina, cei de la DSP au început deja o anchetă pentru a stabili ce a putut duce la aceste situații nefericite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net