Descoperire terifiantă în Vama Giugiu. Într-un camion frigorific a fost găsit un grup de migranţi, în şoc hipotermic

La Vama Giurgiu, în urma unei descoperiri șocante, polițiștii au identificat opt migranți care se ascundeau într-un camion frigorific.

Migranți ascunși într-un camion frigorific / foto: Politia de frontiera
Migranți ascunși într-un camion frigorific / foto: Politia de frontiera

Fugarii clandestini, aflați într-o stare de șoc hipotermic, au fost găsiți în timp ce camionul se îndrepta spre Germania, încărcat cu condimente.

Conform informațiilor furnizate de Poliția de Frontieră, camionul suspect a fost interceptat la Punctul de Trecere a Frontierei din Giurgiu în timpul dimineții de marți, în jurul orei 4:00. Șoferul camionului, un tânăr turc în vârstă de 26 de ani, a pretins că transportă condimente către Germania.

În momentul controlului la frontieră, autoritățile au descoperit opt persoane ascunse în semiremorca autocamionului, toți bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

„La controlul de frontieră, polițiștii au depistat opt persoane, șapte bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, ascunse în semiremorca autocamionului, echipată cu instalație frigorifică, printre cutiile cu condimente. La momentul coborârii din mijlocul de transport, persoanele au acuzat o stare de rău și hipotermie”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră Române. 

Migranții erau ascunși printre condimente

Aceștia erau ascunși printre cutiile de condimente și au necesitat asistență medicală imediată din cauza stării lor de sănătate precare și a hipotermiei suferite.

Polițiștii de frontieră le-au acordat primul ajutor și au solicitat intervenția serviciului de urgență 112 pentru sprijin medical.

Cei opt migranți, originari din țări afro-asiatice, au fost preluați de echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu și transportați la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru tratament.

După ce starea lor de sănătate va fi stabilizată și vor fi externați, aceștia vor fi predați împreună cu șoferul turc autorităților de frontieră bulgare în vederea continuării investigațiilor. Această întâmplare amintește de un caz tragic din 2019, când un șofer român a fost prins în Anglia cu 39 de migranți vietnamezi decedați într-un camion frigorific.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net