Descoperire înspăimântătoare în casa turcului suspectat de uciderea Mirelei, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă Autostrada A1

Ultima actualizare:

Cazul crimei îngrozitoare care a zguduit România continuă să dezvăluie detalii tulburătoare, pe măsură ce anchetatorii adună dovezi împotriva principalului suspect, un cetățean turc. Chiar dacă acesta a refuzat să colaboreze cu autoritățile, investigația a scos la lumină dovezi cutremurătoare, printre care și ADN-ul victimei.

Câmpul pe care a fost găsit trupul neînsuflețit al Mirelei. Foto: arhiva.
Câmpul pe care a fost găsit trupul neînsuflețit al Mirelei. Foto: arhiva.

Suspectul, un turc în vârstă de 64 de ani, a refuzat să coopereze cu poliția

Principalul suspect, un cetățean turc în vârstă de 64 de ani, nu a dorit să coopereze cu anchetatorii, chiar și după ce a fost adus un profiler pentru a analiza cazul. Cu toate acestea, în urma perchezițiilor efectuate în casa sa, criminaliștii au găsit dovezi cruciale, inclusiv o sârmă care ar fi fost folosită pentru a lega victima.

Se crede că, crima ar fi avut loc chiar în locuința suspectului, care, similar cu Gheorghe Dincă, dispune de mai multe clădiri și dependințe în curtea sa.

Anchetatorii au obținut cea mai importantă probă împotriva bărbatului

Cetățeanul turc a devenit principalul suspect în cazul uciderii Mirelei, o femeie în vârstă de 38 de ani, găsită tranșată pe un câmp din Dâmbovița. Bărbatul a fost identificat cu ajutorul unor persoane din anturajul victimei.

Anchetatorii au obținut cea mai importantă probă împotriva suspectului, ADN-ul victimei, după o percheziție de peste 14 ore în locuința acestuia. Chiar dacă cetățeanul turc a susținut că nu vorbește româna și a refuzat să coopereze, s-a dovedit că acesta deținea dovezi incriminatorii.

Antecedente ale suspectului

Vecinii bărbatului au recunoscut că se temeau de el, iar apropiații au dezvăluit că acesta avea probleme psihice. Chiar și certificatul de nebunie din Germania arată că suspectul era cunoscut cu astfel de probleme.

De asemenea, în ziua dispariției, Mirela le-a spus apropiaților că se întâlnește cu bărbatul din Turcia, iar investigațiile au arătat că aceasta avea o legătură cu suspectul înainte de tragedie.

Individul, stabilit în România de peste 20 de ani, are mai multe afaceri în construcții și tâmplărie. De asemenea, acesta a fost căsătorit cu o româncă până acum câțiva ani, când femeia ar fi murit în circumstanțe misterioase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
litoral jpg
Gripa debutează brusc cu febră, dureri de cap și stare generală de rău jpeg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
8 iunie 1922 primul meci tricolori jpg
medic masca covid shutter 1683323431 jpeg
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net