Descoperire înspăimântătoare în casa turcului suspectat de uciderea Mirelei, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă Autostrada A1

Ultima actualizare:

Cazul crimei îngrozitoare care a zguduit România continuă să dezvăluie detalii tulburătoare, pe măsură ce anchetatorii adună dovezi împotriva principalului suspect, un cetățean turc. Chiar dacă acesta a refuzat să colaboreze cu autoritățile, investigația a scos la lumină dovezi cutremurătoare, printre care și ADN-ul victimei.

Câmpul pe care a fost găsit trupul neînsuflețit al Mirelei. Foto: arhiva.
Câmpul pe care a fost găsit trupul neînsuflețit al Mirelei. Foto: arhiva.

Suspectul, un turc în vârstă de 64 de ani, a refuzat să coopereze cu poliția

Principalul suspect, un cetățean turc în vârstă de 64 de ani, nu a dorit să coopereze cu anchetatorii, chiar și după ce a fost adus un profiler pentru a analiza cazul. Cu toate acestea, în urma perchezițiilor efectuate în casa sa, criminaliștii au găsit dovezi cruciale, inclusiv o sârmă care ar fi fost folosită pentru a lega victima.

Se crede că, crima ar fi avut loc chiar în locuința suspectului, care, similar cu Gheorghe Dincă, dispune de mai multe clădiri și dependințe în curtea sa.

Anchetatorii au obținut cea mai importantă probă împotriva bărbatului

Cetățeanul turc a devenit principalul suspect în cazul uciderii Mirelei, o femeie în vârstă de 38 de ani, găsită tranșată pe un câmp din Dâmbovița. Bărbatul a fost identificat cu ajutorul unor persoane din anturajul victimei.

Anchetatorii au obținut cea mai importantă probă împotriva suspectului, ADN-ul victimei, după o percheziție de peste 14 ore în locuința acestuia. Chiar dacă cetățeanul turc a susținut că nu vorbește româna și a refuzat să coopereze, s-a dovedit că acesta deținea dovezi incriminatorii.

Antecedente ale suspectului

Vecinii bărbatului au recunoscut că se temeau de el, iar apropiații au dezvăluit că acesta avea probleme psihice. Chiar și certificatul de nebunie din Germania arată că suspectul era cunoscut cu astfel de probleme.

De asemenea, în ziua dispariției, Mirela le-a spus apropiaților că se întâlnește cu bărbatul din Turcia, iar investigațiile au arătat că aceasta avea o legătură cu suspectul înainte de tragedie.

Individul, stabilit în România de peste 20 de ani, are mai multe afaceri în construcții și tâmplărie. De asemenea, acesta a fost căsătorit cu o româncă până acum câțiva ani, când femeia ar fi murit în circumstanțe misterioase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net