Despărţirile care au zguduit politica din România

Ultima actualizare:
Silvia şi Petre Roman
Silvia şi Petre Roman

Cel mai recent anunţat divorţ din România a şocat lumea politică, aşa cum s-a întâmplat şi cu alte despărţiri celebre din ultimii ani.

Călin Popescu Tăriceanu versus Ioana Dinu

Adriana şi Mădălin Voicu au împreună doi copii, pe  Ioana şi Tudor
Adriana şi Mădălin Voicu au împreună doi copii, pe Ioana şi Tudor

Cei doi au fost căsătoriţi de şapte ani şi au divorţat amiabil la sfârşitul lui 2011. Au împreună un băiat, Mihai născut la 5 octombrie, cu câteva luni înaintea căsătoriei civile, care a avut loc în anul 2003, la Budapesta. În 2004, ei s-au căsătorit şi religios.

Ambii şi-au refăcut viaţa după divorţ. Călin Popescu Tăriceanu a fost la un pas să se însoare din nou, dar ceremonia a fost anulată din cauza decesului mamei lui.

Pe de cealaltă parte, Ioana Dinu, ex-Tăriceanu, s-a căsătorit în vara anului 2012 cu şeful Porsche România, Brent Valmar.

Petre versus Mioara Roman

Dana Războiu a fost  agresată de fostul soţ
Dana Războiu a fost agresată de fostul soţ

Petre şi Mioara Roman au divorţat după aproape 40 de ani de căsnicie şi au crescut împreună două fete, Oana (33 de ani) şi Catinca (40 de ani) .

Deşi Catinca îi este fiică vitregă, Petre a avut o relaţie foarte apropiată cu ambele fete. După divorţ, însă, lucrurile s-au mai schimbat, iar Oana şi Catinca vorbesc mult mai rar cu tatăl lor.

Silvia şi Petre Roman s-au căsătorit în iunie 2009, la Snagov, când Silvia era deja însărcinată.

Ministrul Elena Udrea este în cărţi pentru o candidatură la Preşedin- ţia României în 2014
Ministrul Elena Udrea este în cărţi pentru o candidatură la Preşedin- ţia României în 2014

Elan Udrea e singură, după 10 ani de căsnicie

Dana Războiu a fost  căsătorită  2 ani  cu Ovidiu Brânzan. Are un băiat, Victor, în vârstă de  6 ani. Acum, e căsătorită  cu Bogdan Enoiu, căruia  i-a dăruit tot un băieţel,Marc (9 luni).
Dana Războiu a fost căsătorită 2 ani cu Ovidiu Brânzan. Are un băiat, Victor, în vârstă de 6 ani. Acum, e căsătorită cu Bogdan Enoiu, căruia i-a dăruit tot un băieţel,Marc (9 luni).

După zece ani de mariaj, Elena Udrea divorţează de Dorin Cocoş. Cei doi au anunţat, printr-o declaraţie de presă comună, că s-au despărţit, "în mod amiabil şi în faţa notarului", dar rămân prieteni.

Motivele invocate de cuplu pentru divorţ sunt legate de incompatibilitatea carierelor "atât de diferite", "unul politică, altul afaceri", care au privat relaţia de "timpul petrecut împreună" şi au "supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil".

Marian Vanghelie şi-a lăsat soţia pentru Oana Niculescu Mizil

Mai are două fete!
Mai are două fete!

Marian şi Charlotte Vanghelie, deşi împreună de la 18 ani, formau un cuplu foarte discret, fiind văzuţi rareori împreună, cu excepţia evenimentelor deosebite. Cei doi au împreună un băiat de 19 ani, Alexandru, care studiază la Oxford, în Marea Britanie.

Primarul Sectorului 5 din Capitală a recunoscut, la începutul lui 2012, că are o relaţie de amor cu Oana Niculescu-Mizil.

Vlădescu şi Boureanu s-au despărţit cu zâmbetul  pe buze şi cu o strângere de mână
Vlădescu şi Boureanu s-au despărţit cu zâmbetul pe buze şi cu o strângere de mână

Mădălin Voicu a divorţat după 20 de ani

În momentul în care magistratul a ajuns la dosarul de divorţ al celor doi, procedurile s-au derulat cu rapiditate, iar problema s-a rezolvat în cinci minute
În momentul în care magistratul a ajuns la dosarul de divorţ al celor doi, procedurile s-au derulat cu rapiditate, iar problema s-a rezolvat în cinci minute

Politicianul Mădălin Voicu s-a despărţit în ianuarie 2010 de soţia sa, Adriana, ca să rămână cu iubita sa, Carmen Olteanu. Divorţul a fost unul civilizat.

„Decizia pe care am luat-o cu Adriana, aceea de a divorţa, datează de acum un an, dar am aşteptat ca Tudor, băiatul nostru, să împlinească 18 ani, pentru a nu mai fi nevoie să îl cărăm şi pe el prin tribunale", declara el la data respectivă.

Politicianul a luat această decizie şi pentru a se ocupa mai bine de băieţelului său Ştefănuţ, pe care i l-a dăruit pictoriţa în 2009.

Adriana Săftoiu a divorţat zâmbind

Charlotte Vanghelie se urcă pe bancheta  din spate a limuzinei
Charlotte Vanghelie se urcă pe bancheta din spate a limuzinei

Adriana şi Claudiu Săftoiu au fost căsătoriţi timp de15 ani şi au avut parte de un divorţ extram de discret, la sfârşitul lui ianuarie 2011.  Foştii consilieri prezidenţiali au împreună un băieţel de 10 ani, care, după finalizarea divorţului, a rămas în grija mamei. La momentul divorţului, Claudiu Săftoiu, fost director SIE,  se iubea de cinci ani cu o jurnalistă pe nume Cristina Faighel. Cei doi au devenit părinţi în iulie 2011.

Dana Războiu, lovită de Ovidiu Brânzan


    Dana Războiu a fost  agresată de fostul soţ
Dana Războiu a fost agresată de fostul soţ

Cei doi au divorţat în iulie 2005, când fiul lor avea un an şi jumătate. Copilul a rămas în grija prezentatoarei TV. Cu doar câteva luni înainte de divorţ, Dana Războiu a depus o plângere împotriva soţului ei, fost ministru al sănătăţii, susţinând că acesta a lovit-o în repetate rânduri cu pumnii şi picioarele. Dana Razboiu s-a prezentat şi la Institutul de Medicină Legală  "Mina Minovici", unde medicii au constatat ca aceasta avea mai multe vânătăi.

După mariajul eşuat cu Ovidiu Brânzan, Dana Războiu şi-a găsit liniştea alături de Bogdan Enoiu,  managing director McCann WorldGroup România.

Cei doi s-au căsătorit în secret, la sfârşitul anului 2007 şi au împreună un fiu, pe Marc.

Călin Popescu Tăriceanu şi Ioana s-au cunoscut în anul 1996. (Foto arhivă)
Călin Popescu Tăriceanu şi Ioana s-au cunoscut în anul 1996. (Foto arhivă)

Cristian Boureanu, divorţ cu scandal din cauza naşului Vlădescu

Sebastian Vlădescu,  alături de Irina  Boureanu şi de fiica ei,  Ioana (10 ani), la o  terasă din Bucureşti
Sebastian Vlădescu, alături de Irina Boureanu şi de fiica ei, Ioana (10 ani), la o terasă din Bucureşti

Cristian Boureanu a fost căsătorit cu prima lui soţie, Irina, timp de patru ani, din anul 2000 până în 2004. Naşul de cununie al cuplului a fost un partener de afaceri al politicianului de la momentul respectiv, Sebastian Vlădescu.

Apropierea dintre fini şi naşi nu a fost una benefică, având în vedere că soţia lui Boureanu s-a îndrăgostit iremediabil de naşul său de cununie, şi a plecat de acasă fără vreun gând de reîntoarcere.

Lovitura de şoc pentru politician a fost când a constatat că naşul său i-a furat soţia. L-a considerat cel mai bun prieten, iar în clipa în care naşul o vizita pe fină, credea că o face pentru simplul motiv că sunt rude.

Ulterior şi-a refăcut viaţa alături de superba Valentina Pelinel, în timp ce naşul Vlădescu a rămas extrem de apropiat de Irina.

Oana Mizil şi Marian  Vanghelie (Foto: Sever Gheorghe)
Oana Mizil şi Marian Vanghelie (Foto: Sever Gheorghe)

Parteneri

image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net