Dispecerat Termoenergetica. C├ó╚Ťi oameni sun─â dispera╚Ťi c─â mor de frig ├«n cas─â ╚Öi nu li se r─âspunde

image
Sute și chiar mii de bucureșteni sună zilnic la dispeceratul Termoenergetica să reclame că fac frigul în case

C─âldura ╚Öi apa cald─â ├«n Bucure╚Öti sunt greu de g─âsit. Oamenii se pl├óng c─â fac frigul ├«n case ╚Öi c─â se spal─â cu ap─â ├«nc─âlzit─â la aragaz, exact ca pe timpul lui Ceau╚Öescu. Doar c─â acum, ace╚Ötia au dispozi╚Ťie un dispecerat, unde angaja╚Ťi de la Termoenergetica ar trebui s─â le r─âspund─â. Nu de fiecare se ├«nt├ómpl─â acest lucru, iar cei de la Prim─âria Capitalei se scuz─â c─â apelurile sunt extrem de multe ╚Öi operatorii sunt pu╚Ťini.

UPDATE, ORA 17.10

Reprezentan╚Ťii Prim─âriei Capitalei au anun╚Ťat c─â ├«ntre timp num─ârul despecerilor a fost suplimentat, la cererea primarului general Nicu╚Öor Dan. Astfel c─â pe l├óng─â cei patru operatori pe tur─â ai Termoenergetica, PMB a completat serviciul cu ├«nc─â 30 de operatori. Ace╚Ötia sunt ├«mp─âri╚Ťi ├«n dou─â ture (c├óte 15 pe fiecare tur─â), cu un program de lucru de luni p├ón─â vineri, de la 07.00-22.00 (ambele ture). 

Compania Municipală Termoenergetica, aflată în subordinea Primăriei Capitalei, este asaltată cu telefoane.

├Änfrigura╚Ťi, bucure╚Ötenii sun─â dispera╚Ťi la num─ârul gratuit Telverde 0800.820.002 ca s─â afle ce se ├«nt├ómpl─â cu blocul unde locuiesc ╚Öi c├ónd sunt ╚Öanse ca via╚Ťa lor s─â revin─â la normal.

16 operatori lucrează la dispeceratul Termoenergetica

Click! a aflat c─â la dispeceratul Termoenergetica lucreaz─â 16 operatori din cadrul Serviciului Comunicare ╚Öi Rela╚Ťii cu Publicul. Dar nu to╚Ťi deodat─â, ci c├óte patru pe tur─â, care acoper─â program non-stop.

ÔÇŁDin cei patru operatori, unul este responsabil cu actualizarea informa╚Ťiilor pe site-ul companiei, iar ceilal╚Ťi trei preiau apeluri telefonice ╚Öi ofer─â ├«n scris informa╚Ťii pe aplica╚Ťia chat, aferent─â site-ului - www.cmteb.roÔÇŁ, au precizat pentru Click! reprezentan╚Ťii Prim─âriei Capitalei.

500 de bucureșteni sună zilnic la Termoenergetica 

Num─ârul mediu de apeluri primite la call-center, ├«n 24 de ore, este de 500 apeluri telefonice ┼či circa 400 apeluri prin intermediul aplica┼úiei de chat.

Cel mai mare număr de apeluri a fost înregistrat în data de 8 decembrie, când s-au înregistrat 1.058 apeluri, iar cel mai mic număr de apeluri a fost înregistrat în data de 14 decembrie, respectiv 193 de apeluri.

Dar sunt zile c├ónd sunt primite mii de apeluri. Pentru c─â operatorii nu fac fa╚Ť─â, multe dintre ele nu sunt preluate.  

ÔÇŁ├Än perioadele ├«n care apa cald─â sau c─âldura sunt oprite sau func╚Ťioneaz─â deficitar, ├«n mai multe zone din Bucure╚Öti se ├«nregistreaz─â foarte multe apeluri telefonice. ├Än func╚Ťie de dimensiunea zonei afectate, acestea sunt de la c├óteva sute de apeluri, p├«na la cateva mii. Aceasta este principala cauz─â pentru care timpul de a╚Öteptare al unui apel cre╚Öte, iar colegii no╚Ötri nu reu╚Öesc s─â preia apelurile ├«n totalitateÔÇŁ, ne-au explicat autorit─â╚Ťile.  

Problemele acuzate de bucureșteni: nu au apă caldă și căldură și vor să li se reducă facturile

Printre problemele ridicate de bucure╚Öteni se reg─âsesc cele privind furnizarea defectuoas─â a apei calde ╚Öi a ├«nc─âlzirii, prelungirea termenelor de finalizare pentru lucr─ârile efectuate la re╚Ťelele termice sau se solicit─â diminuarea facturii corespunz─âtor cu perioada ├«n care c─âldura sau apa cald─â nu au fost furnizate ├«n parametri contractuali.

Totodat─â, clien╚Ťii doresc s─â ╚Ötie care este motivul pentru care persist─â func╚Ťionarea sub parametri, ├«n anumite zone, la anumite ore din zi, sau de ce nu se opre╚Öte furnizarea apei calde menajere atunci c├ónd aceasta nu se furnizeaz─â la parametri contractuali.  

11 dispecerate Termoenergetica la nivel de sectoare

Pe l├óng─â Telverde, Termoenergetica are implementat ╚Öi num─ârul de urgen╚Ťa 031.9442 care deserve╚Öte 11 dispecerate existente ├«n toate cele ╚Öase sectoare ale Capitalei.

ÔÇŁAici, lucreaz─â aproximativ 90 de operatori, tot cu program non-stop, ├«n c├óte patru ture. ├Än paralel, ace╚Ötia au ├«n administrare, pe l├óng─â alte responsabilit─â╚Ťi, ╚Öi liniile telefonice fixe, alocate fiecarui dispeceratÔÇŁ, au mai precizat reprezentan╚Ťii Teromenergetica.  

Cite╚Öte ╚Öi: 

Peste 3.400 de blocuri din Bucure╚Öti nu au c─âldur─â ╚Öi ap─â cald─â. Oamenii ├«nghea╚Ť─â ├«n case la 16-17 grade

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg
baza╠ć avatar 2 jpeg