DJ Boroș va fi extrădat din Italia! Artistul a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru pedofilie

DJ Boroș, cunoscut în realitate sub numele de Mihai Bogdan Pop și faimos în anii '90 pentru hit-ul „Dozatorul”, care se află în prezent în Italia, se pregătește să fie adus în România în acest weekend, conform informațiilor furnizate vineri, 24 noiembrie, de surse judiciare pentru Libertatea. Această acțiune vine în contextul în care artistul a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru infracțiuni legate de pedofilie.

DJ Boroș va fi extrădat în România
DJ Boroș va fi extrădat în România

DJ Boroș va fi extrădat în România

La vârsta de 47 de ani, Mihai Pop se regăsește în registrul „Most Wanted" al Poliției Române, fiind adică, urmărit la nivel internațional pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. DJ Boroș a fost plasat în arest preventiv în luna octombrie a anului 2016, în urma unei acțiuni de percheziție, fiind confruntat cu acuzații precum traficul de minori, producerea și distribuția de materiale pornografice infantile și șantaj.

În mod specific, procurorii DIICOT au formulat acuzații împotriva lui DJ Boroș acum 7 ani, susținând că acesta a atras în capcană două minore, în vârstă de 11 și 13 ani, folosindu-se de promisiuni de cadouri și de promovare în calitate de "vedete".

„Există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2013 şi până în prezent, inculpatul Pop Mihai Bogdan, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a două persoane vătămate minore (în vârstă de 11 şi 13 ani la data faptelor) ce proveneau din familii nevoiaşe, le-a ademenit, în sensul că le-a promis cadouri, precum şi că le va face „vedete”, cu scopul de a realiza fotografii cu conţinut sexual explicit şi de a întreţine cu acestea relaţii sexuale”, a transmis DIICOT pe 7 octombrie 2016.

În luna iulie a anului 2021, Mihai Pop, cunoscut și sub numele de DJ Boroș, a primit o condamnare definitivă de 10 ani de închisoare cu executare din partea Curții de Apel Cluj. Conform informațiilor furnizate de sursele citate pentru Libertatea, Mihai Pop urmează să fie extrădat din Italia în noaptea de 24 spre 25 noiembrie și să ajungă la Aeroportul Otopeni în jurul orei 00:30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
haine albe freepik jpg
soti eutanasie jpg
virgina 2 jpg
gustari masina jpg
prima casa jpg
litoral jpg
sinucidere constanta jpg
bacalaureat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net