Doliu în lumea politică din România! A murit Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea. „E vorba de evoluția nefavorabilă”

Ultima actualizare:

Președintele Consiliului Județean Vrancea Cătălin Toma a murit, vineri dimineață, la vârsta de doar 46 de ani. El era internat la un spital din București. Cătălin Toma fusese a ales în urmă cu patru ani în funcţia de preşedinte al CJ Vrancea. Anterior, a fost primar al comunei Jariştea, dar şi senator în perioada 2016 - 2020.

Cătălin Toma s-a stins din viață Foto: Facebook
Cătălin Toma s-a stins din viață Foto: Facebook

UPDATE. Alexandru Rafila a explicat sâmbătă într-o intervenție telefonică la Antena 3 CNN ce a dus la decesul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

„E vorba de evoluția nefavorabilă şi nefericită din punct de vedere medical a unei afecţiuni respiratorii, o viroză, ulterior cu complicaţii cardio-vasculare. Nu pot să fac comentarii legate de eventuale comorbidităţi pe care le avea domnul Toma, este şi legiferat ca atare”, a spus Alexandru Rafila.

Știrea inițială

Cătălin Toma, complicații suferite în urma unei răceli 

Cătălin Toma, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea şi al PNL Vrancea, a decedat sâmbătă dimineaţă la Spitalul Matei Balş din Bucureşti, unde fusese adus vineri, de urgenţă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani, după complicaţii suferite în urma unei răceli, scrie Observatornews.ro. Decesul acestuia a fost confirmat de colegi din partid.

De mult timp nu am mai avut lacrimi în ochi de dimineață. Evit să mă exprim public despre necazuri, însă Cătălin Toma mi-a fost prieten tare bun, de ani și ani mulți. Când niciunul dintre noi nu avem funcții mari în politică. Pe 2 februarie eram cu el, lângă el la Focșani. Știu ca nu mă mai aude, dar îi mulțumesc că a fost vreme lungă prietenul meu", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Ce a transmis Nicolae Ciucă

Liderul PNL Nicolae Ciucă, se declară profund întristat de vestea decesului lui Cătălin Toma, despre care afirmă că era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă.

Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru, Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoință. Cătălin și-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a transmis şi fostul premier Nicolae Ciucă.

Cine a fost Cătălin Toma 

Cătălin Toma avea 46 de ani şi fusese a ales în urmă cu patru ani în funcţia de preşedinte al CJ Vrancea. Anterior, a fost primar al comunei Jariştea, dar şi senator în perioada 2016 - 2020. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net