Două femei „au scuturat” un bărbat de 76.000 de euro, după ce l-au îmbătat până la inconștiență. S-a întâmplat în Brașov!

Un bărbat a rămas fără suma 76.000 de euro și mai multe bijuterii, după ce a fost îmbătat până la inconştienţă de două femei. Acesta ar fi fost abordat în zona Gării Braşov, cele două promiţându-i că întrețin relații sexuale cu el. Ele au fost reţinute pentru 24 de ore, după ce au fost identificate şi depistate în municipiul Topliţa, din judeţul Harghita.

Un bărbat a rămas fără 76.000 de euro, după ce a fost îmbătat de două femei / Foto: Pexels
Un bărbat a rămas fără 76.000 de euro, după ce a fost îmbătat de două femei / Foto: Pexels

Două femei ar fi abordat un bărbat, în zona Gării Braşov, promiţându-i că întrețin relații sexuale cu el, însă, în schimb, l-ar fi îmbătat până la inconştienţă și i-au furat suma de 76.000 de euro şi mai multe bijuterii. El a sesizat autoritățile duminică după-amiază, la aproximativ o oră şi jumătate după ce s-ar fi consumat faptele. În mai puţin de 48 de ore, cele două femei au fost prinse, în municipiul Topliţa, din judeţul Harghita, și reţinute pentru 24 de ore, însă nu a fost găsită întreaga sumă de bani.

„Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au clarificat împrejurările descrise în sesizare şi au stabilit faptul că, la data menţionată, în timp ce se afla în zona Gării, persoana vătămată ar fi fost abordată de două femei, care i-ar fi propus să întreţină relaţii sexuale. Întrucât a acceptat propunerea, bărbatul s-ar fi deplasat împreună cu cele două femei într-un loc retras, din proximitatea Gării Braşov, unde a fost determinat să consume băuturi alcoolice până la inconştienţă. După ce şi-ar fi revenit, bărbatul a constatat faptul că din borseta pe care o purta, lipsea suma de 76.000 de euro, precum şi faptul că îi lipsesc bijuteriile din aur, respectiv un lanţ cu medalion, brăţară şi inel", se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de IPJ Braşov, relatează știrileprotv.ro.

„A fost găsită suma de aproximativ 51.000 euro”

Oamenii legii le-au depistat rapid pe cele două femei şi au efectuat percheziţii la locuinţele acestora. Una dintre femeile bănuite de comiterea faptei are 43 de ani, iar celalaltă 20 de ani. „La data de 5 decembrie, (...) poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Braşov au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele celor două femei, ocazie cu care au fost descoperite mai multe bunuri şi bijuterii, precum şi suma de aproximativ 3.000 de euro. În urma percheziţiilor a fost depistată una dintre femeile bănuite de comiterea faptei, în vârstă de 43 de ani, iar despre cea de-a doua femeie, în vârstă de 20 de ani, poliţiştii au stabilit că se sustrage urmăririi penale.

La aceeaşi dată, pe raza municipiului Topliţa, (...) cu implicarea efectivă a procurorului de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov şi cu sprijinul Poliţiei Municipiului Topliţa, a fost depistată şi cea de-a doua femeie bănuită. Cu această ocazie, asupra tinerei a fost găsită suma de aproximativ 51.000 euro”.

Ele au fost reţinute pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Braşov - Biroul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de „furt calificat”.

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net