Poneiul «bețiv» a ajuns primar într-un sat din Anglia! Iată cum îi ajută pe localnici

Un ponei bețiv este primarul onorific al unui sat din Anglia! Povestea lui este una demnă de film. Iubit de toți localnicii, căluțul Patrick, în vârstă de 4 ani, a ajuns vedetă în Cockington, acolo unde este folosit ca animal terapeutic pentru pacienții bolnavi.

Poneiului Patrick îi place foarte mult berea
Poneiului Patrick îi place foarte mult berea

Foto: Facebook

Citește și: Eveniment comic la Castelul Balmoral! Cum a reuşit un ponei să smulgă un zâmbet reginei Elisabeta

Poneiul Patrick este un animal terapeutic

Foto: Facebook/ The Adventures of Patrick the Pony

Poneiul Patrick a fost ales primar onorific la sfârșitul lunii trecute, după ce locuitorii din Cockington au semnat o petiție în acest sens. Primarul oficial al satului, Don Mills, a murit în 2019, iar de atunci comitatul este condus de un consiliu local.

Iată și: Și-au spălat caii în apa mării, pe plajele de fițe din Mamaia

Evident, poneiul Patrick nu poate lua nici o decizie în calitate de primar, însă oamenii spun că au mai multă încredere în el decât în politicieni. Pe lângă această funcție, el mai are o slujbă foarte important. Își ajută comunitatea locală, fiind un ponei folosit la terapie. Asta înseamnă că face vizite terapeutice cu grupuri de recuperare la spital, dar și la clinicile de Psihiatrie, ajutând persoanele cu diverse dizabilități.

Te-ar putea interesa și: Poneiul ăsta poartă ochelari de soare

I s-a interzis accesul în barul lui preferat

Recent, căluțul a trecut și printr-un eveniment neplăcut. Zilele trecute, poneiului Patrick i-a fost interzis să mai intre într-un pub local. Iubitor avid de bere, animalul nu mai are voie să bea la barul lui preferat. Da, ați citit bine! Autoritățile locale au luat decizia ca poneiul Patrick să nu mai aibă voie să intre în barul The Drum Inn, acolo unde animăluțul avea un loc special păstrat chiar de către proprietar.

WOW: Poneiul acesta albastru ascunde un detaliu terifiant

În colțișorul lui de pub, Patrick obișnuia să își savureze berea preferată, Guinness, în compania stăpânului său, Kirk Petrakis, conform publicației bitranice Metro. Decizia de a-l exclude a fost luată după o plângere anonimă depusă împotriva căluțului, stârnind furia localnicilor, care îl consideră sufletul satului Cockington. Însă, animăluțul trebuie să se conformeze hotărârii autorităților și să își bea berea acasă!

Vezi și: Scene comice în Suceava! Un bărbat a dat buzna într-un magazin, călare pe cal

„Patrick nu pleacă nicăieri. Chiar dacă nu mai are voie să intre în pub, este încă primarul onorific și oamenii îl iubesc! Vom continua pentru moment să vizităm școli, spitale și unități de terapie intensivă.”, a declarat Kirk Petrakis.

De când a devenit faimos, a fost publicată și o carte despre el, intitulată „Aventurile poneiului Patrick”. Există chiar și o pagină de Facebook dedicată căluțului, care are mii de fani.

Citește și: VIDEO Au pus calul la masă și au făcut chef cu manele. Imagini scandaloase cu animalul în casă

De asemenea, poneiul Patrick este mascota oficială pentru Memorialul Calului de Război și Comunitatea de Învățare pentru Recuperare din Devon, care sprijină sănătatea mintală și terapia. Poneiul este și ambasador al organizației Purple Poppy, ce recunoaște sacrificiul animalelor în războaie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net