Poneiul ┬źbe╚Ťiv┬╗ a ajuns primar ├«ntr-un sat din Anglia! Iat─â cum ├«i ajut─â pe localnici

Un ponei be╚Ťiv este primarul onorific al unui sat din Anglia! Povestea lui este una demn─â de film. Iubit de to╚Ťi localnicii, c─âlu╚Ťul Patrick, ├«n v├órst─â de 4 ani, a ajuns vedet─â ├«n Cockington, acolo unde este folosit ca animal terapeutic pentru pacien╚Ťii bolnavi.

image
Poneiului Patrick îi place foarte mult berea

Foto: Facebook

Cite╚Öte ╚Öi:┬áEveniment comic la Castelul Balmoral! Cum a reu┼čit un ponei s─â smulg─â un z├ómbet reginei Elisabeta

Poneiul Patrick este un animal terapeutic

Foto: Facebook/ The Adventures of Patrick the Pony

Poneiul Patrick a fost ales primar onorific la sf├ór╚Öitul lunii trecute, dup─â ce locuitorii din Cockington au semnat o peti╚Ťie ├«n acest sens. Primarul oficial al satului, Don Mills, a murit ├«n 2019, iar de atunci comitatul este condus de un consiliu local.

Iat─â ╚Öi:┬á╚śi-au sp─âlat caii ├«n apa m─ârii, pe plajele de fi╚Ťe din Mamaia

Evident, poneiul Patrick nu poate lua nici o decizie ├«n calitate de primar, ├«ns─â oamenii spun c─â au mai mult─â ├«ncredere ├«n el dec├ót ├«n politicieni. Pe l├óng─â aceast─â func╚Ťie, el mai are o slujb─â foarte important. ├Ä╚Öi ajut─â comunitatea local─â, fiind un ponei folosit la terapie. Asta ├«nseamn─â c─â face vizite terapeutice cu grupuri de recuperare la spital, dar ╚Öi la clinicile de Psihiatrie, ajut├ónd persoanele cu diverse dizabilit─â╚Ťi.

Te-ar putea interesa și: Poneiul ăsta poartă ochelari de soare

I s-a interzis accesul în barul lui preferat

Recent, c─âlu╚Ťul a trecut ╚Öi printr-un eveniment nepl─âcut. Zilele trecute, poneiului Patrick i-a fost interzis s─â mai intre ├«ntr-un pub local. Iubitor avid de bere, animalul nu mai are voie s─â bea la barul lui preferat. Da, a╚Ťi citit bine! Autorit─â╚Ťile locale au luat decizia ca poneiul Patrick s─â nu mai aib─â voie s─â intre ├«n barul The Drum Inn, acolo unde anim─âlu╚Ťul avea un loc special p─âstrat chiar de c─âtre proprietar.

WOW: Poneiul acesta albastru ascunde un detaliu terifiant

├Än col╚Ťi╚Öorul lui de pub, Patrick obi╚Önuia s─â ├«╚Öi savureze berea preferat─â, Guinness, ├«n compania st─âp├ónului s─âu, Kirk Petrakis, conform publica╚Ťiei bitranice Metro. Decizia de a-l exclude a fost luat─â dup─â o pl├óngere anonim─â depus─â ├«mpotriva c─âlu╚Ťului, st├órnind furia localnicilor, care ├«l consider─â sufletul satului Cockington. ├Äns─â, anim─âlu╚Ťul trebuie s─â se conformeze hot─âr├órii autorit─â╚Ťilor ╚Öi s─â ├«╚Öi bea berea acas─â!

Vezi și: Scene comice în Suceava! Un bărbat a dat buzna într-un magazin, călare pe cal

ÔÇ×Patrick nu pleac─â nic─âieri. Chiar dac─â nu mai are voie s─â intre ├«n pub, este ├«nc─â primarul onorific ╚Öi oamenii ├«l iubesc! Vom continua pentru moment s─â vizit─âm ╚Öcoli, spitale ╚Öi unit─â╚Ťi de terapie intensiv─â.ÔÇŁ, a declarat Kirk Petrakis.

De c├ónd a devenit faimos, a fost publicat─â ╚Öi o carte despre el, intitulat─â ÔÇ×Aventurile poneiului PatrickÔÇŁ. Exist─â chiar ╚Öi o pagin─â de Facebook dedicat─â c─âlu╚Ťului, care are mii de fani.

Citește și: VIDEO Au pus calul la masă și au făcut chef cu manele. Imagini scandaloase cu animalul în casă

De asemenea, poneiul Patrick este mascota oficial─â pentru Memorialul Calului de R─âzboi ╚Öi Comunitatea de ├Änv─â╚Ťare pentru Recuperare din Devon, care sprijin─â s─ân─âtatea mintal─â ╚Öi terapia. Poneiul este ╚Öi ambasador al organiza╚Ťiei Purple Poppy, ce recunoa╚Öte sacrificiul animalelor ├«n r─âzboaie.

Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
image png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg