Drogurile iau cu asalt festivalurile de pe litoral! 6 tineri au fost arestați la Sunwaves Mamaia

În total, 11 persoane sunt cercetate de către autorități pentru trafic de droguri, iar dintre acestea, 6 au fost arestate preventiv pentru perioada de 30 de zile. Suspecții au fost prinși în flagrant de către poliție, în timp ce încercau să vândă droguri tinerilor adunați la festivalul Sunwaves, la Mamaia. O cantinate semnificativă de stupefiante a fost găsită și la domiciile celor anchetați.

Mai multe tipuri de droguri au fost găsite în casele suspecților / foto: DIICOT
Mai multe tipuri de droguri au fost găsite în casele suspecților / foto: DIICOT

Autortiățile au demarat o anchetă asupra celor 11 persoane acuzate de trafic de droguri, arestate pe litoral. Dintre aceștia, 6 au primit măsura de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, decizie luată de către Tribunalul Constanța. Cei arestați sunt cetățeni străini, care ar fi avut la ei mai multe tipuri de droguri, inclusiv de mare risc, potrivit informațiilor oferite de către PRO TV. Arestul a avut loc pe data de 27 aprilie, în stațiunea Mamaia.

Potrivit informațiilor oferite de către autorități, cele 11 persoane sunt acum cercetate pentru trafic internațional de droguri de risc și mare risc, cât și pentru deținerea în sine a acestor substanțe. Suspecții s-ar fi folosit de către diferite aplicații de mesagerie pentru a-și promova produsele, menționând și prețul fiecărui tip de drog. Autoritățile i-au prins pe suspecți în flagrant, în timp ce încercau să vândă droguri tinerilor veniți la Mamaia pentru festivalul de muzică electronică Sunwaves.

S-au găsit droguri la domiciliile suspecților

Potrivit sursei citate, autortiățiile au efectuat și 4 percheziții la domiciliile celor bănuiți de trafic de droguri, iar rezultatele acestor căutări au fost unele șocante. Se pare că peste 300 de pastile de ecstasy, 100 de grame de cocaină, 10 grame de hașiș, metamfetanină cât și amfetamină, cât și zeci de comprimate de 2C-B au ieșit la iveală în urma celor 4 percheziții.

Dintre cele 11 persoane cercetate, 6 au primit măsura de arest preventiv, inițial pentru numai 24 de ore, însă Tribunalul din Constanța a decis, apoi, că se impune continuarea măsurii de arest preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net