Ea este Anca, tânăra care a murit carbonizată la Ferma Dacilor. Tatăl ei nici nu știe că se află acolo. Printre victime se află și fiul șefului Direcției de Informații a Armatei

Incendiul izbucnit la Ferma Dacilor din Tohani a lăsat șapte persoane fără viață, iar a opta victimă nu a fost încă identificată.

Anca Gavrilă era din Călărași / foto: arhiva personala
Anca Gavrilă era din Călărași / foto: arhiva personala

Anca Gavrilă se numără printre cei decedați în urma tragediei care a distrus pensiunea. Tatăl ei a mărturisit că nu știa că fiica sa se afla acolo în acea perioadă.

În momentul izbucnirii incendiului, la pensiune se aflau 26 de persoane care participau la o petrecere de Crăciun. Majoritatea erau rude și prieteni apropiați ai proprietarului, omul de afaceri Cornel Dinicu.

Dintre cei prezenți, 18 au reușit să se autoevacueze, dar doi au suferit răni. Autoritățile au continuat căutările pentru restul celor opt persoane dispărute, găsind până acum șapte cadavre carbonizate.

Familia Ancăi nu se aștepta ca fiica lor să fie printre cei morți

Anca Gavrilă, originară din Călărași, este una dintre persoanele decedate. Familia ei nu avea cunoștință că se afla acolo în acel moment tragic, conform calaripress.ro.

Tatăl tinerei a povestit că soția l-a contactat în timpul zilei pentru că fiica lor nu răspundea la telefon.

„Nu ne așteptam la așa ceva. Nu știam că fiica noastră era acolo în acel loc în timpul liber. Sunt tatăl unei fete decedate. Am depus declarație la poliție. Soția m-a sunat la prânz spunând că fiica noastră nu răspunde și că ar trebui să ne deplasăm acolo, că este posibil să fie printre victime. Asta am înțeles", a mărturisit tatăl îndurerat. 

Fiul șefului Direcției de Informații a Armatei se află și el printre victime

Unul dintre tinerii găsiți carbonizați în tragedia de la Ferma Dacilor din județul Prahova este fiul șefului Direcției de Informații a Armatei.

Vlad Băiceanu, în vârstă de 21 de ani, era student la Universitatea din București și se număra printre victimele incendiului.

Tatăl său, generalul Petru Băiceanu, ocupă funcția de șef al Direcției Generale de Informații a Armatei, iar mama sa, Elena Băiceanu, este directoare în Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Vlad Băiceanu se remarca prin performanțe academice deosebite, fiind un elev strălucit și chiar olimpic național.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net