Elena Udrea, prima reacție din închisoare. Cui i-a promis că vor fi împreună de Paște

Ultima actualizare:

Elena Udrea a reacționat, miercuri, pentru prima dată după ce a fost condamnată definitv la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute". Aflată în arest în Bulgaria după ce a fugit din țară, fostul ministru al Turismului susține că este arestată ilegal și speră că „nedreptatea și nelegalitatea vor lua sfârșit în curând".

Elena Udrea, primul mesaj din închisoare
Elena Udrea, primul mesaj din închisoare

Mesajul Elenei Udrea a fost transmis de către iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, pe pagina sa de Facebook. Pe lângă faptul că susține că este „supusă” unor nedreptăți, Elena Udrea ține să le mulțumească tuturor celor care se roagă pentru fetita ei, despre care spune că este „un copil care trece prin drama de a fi lăsata fără mamă pentru a doua oară.”

„Va multumesc tuturor celor care ati inteles ca sunt arestata ilegal, cu incalcarea Constitutiei Romaniei si a Deciziei CJUE, deopotriva! Va multumesc tuturor celor care ma sustineti direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimati in mod public. Este nu doar cauza mea, ci si cauza apararii Constitutiei.

Implicarea voastra imi da putere sa trec peste acest greu moment si imi da speranta ca nedreptatea si nelegalitatea la care sunt supusa, vor lua sfarsit in curand”, se arată în mesajul Elenei Udrea transmis prin iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea, primul mesaj din închisoare. „I-am promis că vom fi de Paște împreună!”

Elena Udrea, mesaj din închisoare
Elena Udrea, mesaj din închisoare

În primul mesaj din închisoare, Elena Udrea spune că i-a promis fetiței sale că vor petrece Paștele împreună. Totodată, fostul ministrul al Turismului amintește că este a doua oară când este luată de lângă copilul ei.

„Le multumesc tuturor celor care se roaga pentru mine si fetita mea, un copil care trece prin drama de a fi lasata fara mama pt a doua oara! Pe cand avea doar 12 zile, m-au luat de langa ea timp de 3 luni… cand avea cea mai mare nevoie de mine, si care acum intelege ca mama ei nu mai este acasa, desi i-am promis ca vom fi de Paste impreuna!

Va intorc gandurile bune si ma rog la randul meu, ca nicio mama sa nu treaca prin momentele grele prin care trec in acest moment!”, a mai transmis Elena Udrea prin intermediul iubitului.

Elena Udrea va fi extrădată în România

Tribunalul din orașul Blagoevgrad a decis marți, 19 aprilie, că Elena Udrea va fi extrădată în România pentru a fi încarcerată. Decizia poate fi atacată cu apel în 5 zile. Instanța a acceptat astfel cererea autorităților române ca Elena Udrea să fie extrădată în România pentru a-și ispăși sentința.

Fostul ministru al Turismului are mandat european de arestare, ea fiind prinsă în Bulgaria după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Ea a fost prinsă de grănicerii bulgari în 8 aprilie, când încerca să treacă granița spre Grecia,   

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net