Emoționant! Câinele soților morți în exploziile din Crevedia încă îi așteaptă zi și noapte în curte

Viața celor din Crevedia poate fi împărțită în două perioade: înainte și după explozia stației GPL. Ceea ce a rămas în urmă acum este un peisaj de case abandonate, copaci arși și grădini transformate în scrum. Dar, mai mult decât atât, într-o casă unde doi oameni au murit, soț și soție, a rămas în urmă un singur suflet care încă își așteaptă stăpânii zi și noapte în curte.

Câinele soților morți din Crevedia încă îi așteaptă în curte / Foto: Captură video Digi24.ro
Câinele soților morți din Crevedia încă îi așteaptă în curte / Foto: Captură video Digi24.ro

După tragedia care a avut loc cu puțin timp în Crevedia, localnicii rămași fără acoperiș deasupra capului au început să adune în saci de gunoi munca lor de o viață și așteaptă ajutor din partea primăriei, acele containere pentru cazare, cu dotările necesare, în care vor locui temporar.

„Toate amintirile, tot ce a mai rămas! Tot ce nu a mai rămas, pardon! Se face curățenie generală, nu mai avem nimic. Venim de trei zile încontinuu și facem curățenie și nu ne vom opri”, povestește un localnic, potrivit Digi24.ro.

„Dezastru, dezastru! Ne chinuim acum! Nu îți dă nimeni, trebuie să muncești ca să construiești. Foarte greu, extrem de greu, muncești o viață să faci și apoi se alege praful în câteva ore...”, a mai declarat un bărbat.

Câinele soților morți în exploziile din Crevedia încă își așteaptă stăpânii

Nimeni nu mai trece astăzi pe stradă fără să privească spre un peisaj gri, cu locuințe abandonate, copaci arși și grădini transformate în scrum. La una dintre case, unde doi oameni au murit, soț și soție, a rămas în urmă un singur suflet, câinele familiei, despre care vecinii spun că nu se mișcă de lângă fotografiile celor doi. Animăluțul pare că încă își așteaptă stăpânii zi și noapte în curte.

Între timp, patronii staţiei GPL din Crevedia, Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă, au fost aresați pentru 30 de zile. Ei sunt acuzaţi de distrugere din culpă, urmată de un dezastru. Totodată, procurorii au pus sechestru pe o bună parte din averea celor doi. Este vorba despre mai multe clădiri, din mai multe județe ale țării, sedii și birouri ale firmei, stații și depozite GPL, o locuință ce i-ar aparține lui Ionuț Doldurea și pe 15 conturi bancare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net