Escrocul de pe Tinder chiar există! Cum a păcălit un bărbat mai multe femei pe rețelele de socializare

Ultima actualizare:

Scenariile pe care obișnuim să le vedem cel mai des în filme devin, fără a vrea, realitatea propriei vieții. Escrocul de pe Tinder pare să existe în realitate și da, în propria noastră țară. Află povestea cutremurătoare a mai multor persoane care au fost înșelate de un individ din Constanța, care a reușit să obțină de pe urma victimelor sale peste 170.000 de euro, spun anchetatorii, conform stirileprotv.ro.

Escrocul din Constanța a păcălit 15 victime / foto: Pexels
Escrocul din Constanța a păcălit 15 victime / foto: Pexels

Bărbatul își cunoștea victimele pe Internet, le făcea să creadă că trăiesc o adevărată poveste de dragoste, urmând ca mai apoi să le ceară bani cu împrumut. În plasa lui au căzut 13 femei și 2 bărbați.

Escrocul din Constanța. Cum acționa individul

Bărbatul în vârstă de 42 de ani avea mai multe conturi pe rețelele de socializare, dar și pe platformele de dating, sub diverse nume false. Urmărea să găsească femei care au o situație materială bună, cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani.

Se dădea drept un bărbat de afaceri, influent și atent, reușind cu ușurință să contureze o frumoasă poveste de dragoste. Reușea să își ducă planurile la bun sfârșit, și vorbea chiar cu 3-4 femei deodată, fără a le stârni însă bănuieli.

Individul care a păgubit mai multe persoane a fost reținut / foto: captură Pro TV
Individul care a păgubit mai multe persoane a fost reținut / foto: captură Pro TV

După ce făcea rost de bani, bărbatul avea grijă să ducă următoarea victimă în diverse vacanțe, alese cu mare atenție. Într-o perioadă de doar 8 luni de zile, polițiștii discută despre un prejudiciu care se ridică la valoarea sumei de 170.000 de euro.

Individul nu se află la prima abatere

Oamenii legii informează că bărbatul în vârstă de 42 de ani nu se află la prima sa abatere, el fiind condamnat în trecut pentru fapte similare. Astfel, până în prezent, pe numele lui sunt documentate 42 de fapte de înșelăciune.

La un moment dat, autoritățile l-au ridicat pe acesta dintr-un apartament luxos din Sinaia. Nu era singur, ci însoțit de una dintre victimele sale. De asemenea, suma de bani pe care o avea la el și mașina de lux au fost puse sub sechestru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net