Evaluare Națională 2023. Elevii de clasa a IV-a susțin proba scrisă la Limba română.

Evaluare Națională 2023. Urmează zile grele pentru elevii de clasa a IV-a. Aceștia susțin astăzi, (marţi, 16 mai) proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale, conform calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Elevii de clasa a IV-a susţin astăzi proba scrisă la Limba Română. Foto: Click.
Elevii de clasa a IV-a susţin astăzi proba scrisă la Limba Română. Foto: Click.

Miercuri va avea loc examenul la Matematică

Mâine va avea loc proba la Matematică, iar elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine joi proba la Limba maternă. Pe 24 mai, elevii de clasa a VI-a au programată proba la Limbă şi comunicare, iar o zi mai târziu - Matematică şi Ştiinţe ale naturii.

Și elevii de clasa a II-a au susținut Evaluarea Națională

Elevii de clasa a II-a au susţinut pe 9 mai proba scrisă la Limba şi literatura română şi la Limba maternă - pentru elevii din partea minorităţilor naţionale. Proba de citit la Limba română şi Limba maternă a fost susţinută pe 10 mai, iar cea la Matematică - pe 11 mai.Tot pe 12 mai a avut loc proba de Limba română pentru minorităţile naţionale (scris şi citit).  

Are loc și sesiunea specială a BAC-ULUI. Astăzi este proba obligatorie a profilului

Astăzi are loc și sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale. Mai exact, astăzi este proba obligatorie a profilului.

Mâine și pe 18 mai, noi probe

Mâine, elevii vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării. Următoarea probă – Limba şi literatura română – va avea loc pe 18 mai.

Urmează proba orală la limba română

Sesiunea specială a Bacalaureatului va continua pe 19 mai cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, apoi, între 22 – 23 mai, a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Când este programată proba de competențe digitale

Pe 24 mai este programată proba de competenţe digitale, iar elevilor din partea minorităţilor naţionale le vor fi evaluate pe 25 mai competenţele lingvistice de comunicare orală în limba maternă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net