Experiența trăită de un turist străin în Sinaia. A fost impresionat de taximetristul care l-a dus la hotel

Un vlogger străin, care a venit să viziteze Sinaia, a rămas plăcut impresionat nu doar de frumusețea locului, cât și de taximetristul care l-a luat de la gară până la hotel. El a povestit toată experiență plăcută într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare. Cât a făcut cursa și care a fost bacșișul?

Reacția unui turist străin abordat de un taximetrist din Sinaia / foto: arhiva Click!
Reacția unui turist străin abordat de un taximetrist din Sinaia / foto: arhiva Click!

Davud Akhundzada, un vlogger născut la Baku care s-a mutat la Praga la vârsta de 18 ani, cunoscut în Azerbaidjan pentru blogul său de călătorii şi pentru videoclipurile pe care le realizează în toate locurile pe care le vizitează, a vizitat Sinaia și a rămas impresionat de interacțiunea pe care a avut-o cu un taximetrist.

El a filmat toată interacțiunea pe care a avut-o cu acesta. Bărbatul a fost luat de la gară, unde i s-a spus din start că tot drumul până la hotel costă în jur de 25 de lei. De altfel, Davud și-a amintit de experiențele neplăcute cu taximetriștii din Istanbul, de unde tocmai venise, și este plăcut impresionat de Dan, șoferul din Sinaia. La final, mulțumit de servicii, îi plătește dublu cursa, 50 de lei.

„Un domn minunat. A meritat un bacșiș dublu”

A fost drăguț. Mi-a arătat unde este totul în micuțul sat și ce pot face. Un domn minunat. Și a meritat un bacșiș dublu”, a spus, la un moment dat, Davud Akhundzada.

De asemenea, a ținut să-l laude pe taximetrist pentru modul în care s-a comportat cu el și că a încercat să vorbească cu el în engleză.

Wow, omul a fost minunat. Să vii din Istanbul, acolo unde am mereu experiențe oribile cu taximetriștii, să sosești într-un micuț sat, domnul să vorbească o engleză grozavă și să fie atât de atent, încearcă să ajute”, a mai spus Davud.

De altfel, nu este prima dată când străinul publică videoclipuri din România. În urmă cu câteva zile, acesta a filmat și împărtășit cu fanii săi experiența sa din Piața Obor din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net