Preparatul românesc tradițional care l-a cucerit pe un turist străin. De la prima înghițitură a fost uluit de gust! Video

Ultima actualizare:

Bucătăria țării noastre este, fără doar și poate, plină de preparate delicioase. Iar de acest lucru se conving și tot mai mulți turiști străini care vizitează România! Un vizitator venit în țara noastră a decis să încerce câteva produse tradiționale și a rămas impresionat de gustul lor!

Cu siguranță că fiecare dintre noi putem fi de acord cu faptul că bucătăria țării noastre este plină de rețete delicioase, de care nu ne mai săturăm! Iar acest lucru nu este doar părerea noastră, ci și a turiștilor străini care ajung din ce în ce mai des în țara noastră!

Un turist străin care a vizitat țara noastră a dorit să încerce preparatele românești, așa că a mers la un restaurant unde a comandat două mâncăruri emblematice pentru România: ciorba de perișoare și sarmale!

„Are un gust foarte bogat”

„Are un gust foarte bogat”, a fost primul lucru pe care l-a remarcat turistul, atunci când a gustat din ciorba de perișoare. „Poți să simți gustul fiecărei legume”, a mai spus acesta, plăcut impresionat de gustul ciorbei, cât și de faptul că aceasta a venit cu un ardei iute alături.

Iar alături de delicioasa ciorbă de perișoare, turistul a încercat și sarmale, fiind foarte entuziasmat de această rețetă tradițională.

„Carnea este foarte fragedă”

„Carnea este foarte fragedă, foarte ușor de mâncat. Iar varza, nici măcar nu o simți”, a spus acesta, foarte plăcut impresionat de gustul sarmalelor. Iar alături de sarmale, vizitatorul a mai avut parte de o surpriză: faimoasa mămăligă românească!

Cu toate acestea, chiar dacă mâncarea a fost delicioasă, atunci când a primit nota de plată, turistul a observat că prețurile din țara noastră sunt un pic cam ridicate. Masa lui a costat 122 de lei, adică undeva în jur de 26 de dolari.

Însă, în ciuda prețului puțin cam ridicat, turistul străin a apreciat gusturile bucătăriei românești și experiența trăită în București. Tot mai mulți străini care ajung în țara noastră pleacă acasă plăcut impresionați de gusturile pe care preparatele românești le au de oferit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
drumul ursilor jpg
fructe pexels jpg
bataie romani spania jpg
image png
dementa jpg
image png
americanca mutata in romania jpg
film wroclaw 1997 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net