Vești excelente pentru românii care își caută de lucru! S-au pus la dispoziție 600 de posturi

Vești bune pentru românii care se află în căutarea unui loc de muncă! Unul dintre cei mai mari producători de alimente din țara noastră, Grupul Carmistin, va deschide cel mai modern abator din Europa de Est, iar sute de locuri de muncă vor fi create!

Noul abator se află în județul Vâlcea / foto: Facebook
Noul abator se află în județul Vâlcea / foto: Facebook

Românii care se află în căutarea unui nou loc de muncă au parte de o oportunitate de neratat! Grupul Carmistin, unul dintre cei mai mari producători de alimente din țara noastră, va deschide cel mai modern abator din Europa de Est! Iar acum, se caută peste 600 de români care să lucreze la acest nou abator.

Noul abator urmează să se deschidă în Frâncești, în județul Vâlcea. Iar costul acestui proiect a fost unul pe măsură! În total, noua facilitate modernă a ajuns la un cost de 80 de milioane de euro, iar cele mai noi telehnologii din domeniu au fost aduse la acest abator.

Peste 600 de locuri de muncă au fost create la noul abator

Acum, abatorul se află în căutare de angajați, pentru a umple cele peste 600 de posturi disponibile. Cei interesați să lucreze aici trebuie să știe că sunt căutați oameni pentru diverse posturi specializate, dar și ingineri automatiști, mecanici, electricieni, instalatori, stivuitoriști, dar și multe alte astfel de posturi.

Cei care vor ajunge să se angajeze aici vor avea oportunitatea de a lucra cu tehnologii de ultimă generație, la o unitate ce se ocupă de producția cărnii de pui.

Este cel mai modern abator din Europa de Est

Carmistin este o companie fondată cu două decenii în urmă, utilizând capital integral românesc. Astăzi, peste 4.200 de angajați lucrează pentru această companie. Iar acum, compania urmează să deschidă un nou abator, cel mai modern din Europa de Est.

Acesta se află în Frâncești, în județul Vâlcea și deja a început să caute angajați. Peste 600 de locuri de muncă sunt create de acest nou abator. Pentru românii care își căută un loc de muncă, mai ales cei din această zonă, noul abator poate fi o oportunitate de neratat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
portulaca detaliu capsula imatura cu seminte jpg
drumul ursilor jpg
fructe pexels jpg
bataie romani spania jpg
image png
dementa jpg
image png
americanca mutata in romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net