Experții au analizat fizionomia și comportamentul lui Mirel Dragomir, criminalul Andreei. Detaliile la care trebuie să fim atenți: „O ultimă trăsătură - culoarea ochilor”

Criminalul Andreei, studentă la Medicină și ucisă în urmă cu doar câteva zile după o criză de gelozie, a fost amplu studiat de un psiholog. Expertul mărturisește că tulburările de personalitate ale lui Mirel l-au determinat să recurgă la acest gest cumplit. 

Criminalul Andreei Morega / foto: Arhiva Click!
Criminalul Andreei Morega / foto: Arhiva Click!

Crima din Timișoara a lăsat fără reacție o întreagă țară. Andreea Morega, tânăra studentă ucisă tot de Mirel, student la Teologie și Medicină. Tânăra a murit din cauza mai multor lovituri de cuțit în zona gâtului, pe care călăul i le-a aplicat din gelozie, și din neputința de a accepta faptul că victima dorea să pună punct relației. 

Ce spun experții despre comportamentul lui Mirel 

Potrivit psihoterapeutului Bianca Pescaru, problemele psihice pe care Mirel le-ar avea l-au determinat să comită odioasa crimă.Expertul a analizat desfășurarea evenimentelor și a oferit un punct de vedere referitor la factorii care ar fi putut contribui la producerea omorului. 

„Este foarte important să se facă o expertiză psihiatrică. Există mai multe posibile explicații, mai multe posibile diagnostice psihiatrice care ar putea coincide în astfel de cazuri. Doar o expertiză psihiatrică este în măsură să pună diagosticul exact și să evalueze într-un mod concret care dintre aceste posibile diagnostice sunt valabile pentru acest caz. Poate fi vorba despre psihopatie, care este o trăsătură de personalitate, având drept caracteristici: lipsa empatiei, un comportament fără remușcări, lipsa controlului comportamentului, emoții copleșitare greu de gestionat, impulsivitate, lipsa regretului că a făcut rău altora. El a comis această oribilă crimă, a întins-o pe pat și a plecat, deci lipsa regretului. Există tulburări de personalitate, tulburări de comportament…”, a declarat psihoterapeutul Bianca Pescaru, potrivit Playtech.

Ce spun specialiștii despre fizionomia lui Mirel Dragomir 

Fizionomistul Ciprian Cucu a vorbit, în cadrul Știrilor Antena Stars, despre chipul lui Mirel Dragomir. I-a analizat fizionomia și a făcut următoarea descriere:

„Mie mi-au ieșit imediat în evidență urechile, care sunt ascuțite și depărate de cap. Acest lucru, printre altele, arată o persoană isteață dar care ascultă doar ce vrea și când vrea. Observ din start potențialul unui om care face lucruri fără să asculte prea mult de gura lumii.(...) Sprâncenele lui foarte lungi, bine conturate și ascuțite natural. (...) Zona de deasupra sprâncenelor e foarte osoasă. Toată această combinație arată o persoană foarte dominatoare, cu foarte multă energie masculină, o persoană căreia îi place să dețină controlul. (...) În partea negativă arată un ego puternic căreia îi place să nu fie denigrat.

O ultimă trăsătură - culoarea ochilor- un căprui foarte închis. Arată un plus de dorință de impunere și de dominare, dar la fel de bine poate arăta și potențialul unui soț familist.”, a spus specialistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
racheta atacms
image
image
image
image
image
image
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
Reteta socata jpeg
casa veche pixabay jpeg
train pixabay jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net