Familia fetiței ucise de polițist îi cere acestuia despăgubiri de 6 milioane de euro

Polițistul din București care a ucis o fetiță și a rănit-o pe colega ei, pe trecerea de pietoni, este bun de plată. Familiile celor două micuțe cer acum despăgubiri de 7 milioane de euro în total. 

Familia fetiței ucise de polițist îi cere acestuia despăgubiri de 6 milioane de euro Foto: arhivă
Familia fetiței ucise de polițist îi cere acestuia despăgubiri de 6 milioane de euro Foto: arhivă

Familia Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni de către un polițist, nu renunță la luptă! Rudele îi cer acum celui care le-a răpit-o de lângă ei pe Raisa despăgubiri în valoare de 6 milioane de euro. De asemenea, nici familia colegei Raisei, Maria, care a ajuns rănită la spital în urma accidentului, nu a făcut notă discordantă. Din partea acesteia au fost cerute despăgubiri în valoare de un milion de euro. 

Familia Raisei cere despăgubiri de 6 milioane de euro. Familia Mariei, despăgubiri de un milion de euro

Astfel, pe lângă procesul penal pentru ucidere din culpă, polițistul vinovat va avea și două procese civile. Agentul se află în prezent sub control judiciar și urmează să fie audiat din nou în decursul zilei de joi. 

Zilele următoare cererea pe care o vor înainta Parchetului și instanței e de constituire ca parte civilă la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei. Iar în partea cealaltă se gândește familia la 1 milion de euro pentru fracturile suferite și traumă”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

Cumplitul accident, care s-a petrecut în sectorul 1, a lăsat familia Raisei într-o negură de durere. Mama fetiței de 11 ani, colegă cu Raisa, care a supraviețuit accidentului, a declarat că cele două copile s-au grăbit pe trecerea de pietoni atunci când au văzut mașina polițistului care venea cu viteză.

Cu toate acestea, în ciuda încercării lor, cele două au fost accidentate, Raisa chiar pierzându-și viața în urma incidentului, din cauza faptului că șoferul vinovat nu a frânat. După ce le-a lovit din plin pe micuțe, polițistul a făcut un gest care a stârnit și mai multă furie și revoltă: a verificat cu piciorul dacă Raisa mai era în viață. Gestul său lipsit de umanitate a fost surpins în mai multe imagini de la fața locului. 

Lucian Bode: „Sunt tatăl unei fetițe de vârstă apropiată cu Raisa”

Întreaga situație a fost comentată și de ministrul de Interne, Lucian Bode, care are, la rândul său, o fetiță de vârstă apropiată cu Raisa. Ministrul și-a exprimat regretul prodund în fața  tragediei și a transmis familiei fetiței sincere condoleanțe.

Regret enorm această tragedie care a șocat o țară întreagă. Dincolo de funcția ministerială sunt tatăl unei fetițe de vârstă apropiată cu Raisa, iar sentimentul pe care îl simt este unul cutremurător. Știm că orice am spune, orice am face, nu o putem aduce pe Raisa înapoi.

Însă, pentru familia îndoliată și pentru opinia publică, am obligația să dispun măsuri în limita competențelor legale și să prezint rezultatele acestor măsuri. Încă o dată, transmit condoleanțe familiei Raisei și însănătoșire Mariei”, a declarat Lucian Bode.

Familia Raisei nu își poate reveni din șocul pierderii micuței. Recent, în urmă cu doar câteva zile, bunicul fetiței a mers la locul unde s-a întâmplat tragedia, pentru a aprinde lumânări și pentru a ține un moment de reculegere. Bărbatul a declarat, plângând, că îi este foarte greu fără nepoțica lui. De asemenea, tatăl Raisei a susținut că speră să se facă dreptate în acest caz și polițistul care i-a luat viața fiicei lui să plătească măcar pedeapsa divină, dacă forțele de ordine nu vor acționa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net