Familiile victimelor lui Dincă atacă sentința din dosarul Caracal! Ce acuză rudele?

Ultima actualizare:

Rudele Alexandrei Măceșanu și ale Luizei Melencu au contestat sentința judecătoriei Tribunalului Olt care, pe 23 septembrie, l-a condamnat pe Gheorghe Dincă la 108 ani de închisoare pentru uciderea celor două adolescente. Dincă va executa doar 30 de ani, însă familiile victimelor vor să afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat de fapt cu cele două fete. 

Familiile victimelor lui Dincă atacă sentința din dosarul Caracal!
Familiile victimelor lui Dincă atacă sentința din dosarul Caracal!

Avocata rudelor Luizei Melencu, Carmen Obârșanu, a contestat cu drept de apel sentința pronunțată de către Tribunalul Olt, vineri 23 septembrie. Avocatul Aurel Moldovan, cel care îi reprezintă pe părinții Alexandrei Măceșanu, va ataca și acesta soluția judecătorilor, ambele familii fiind nemulțumite de cum s-a desfășurat procesul în instanța de fond. 

Citește și: Tulburătoarea poveste a Alexandrei Goghez, a treia presupusă victimă a lui Gheorgeh Dincă

Avocații și rudele victimelor vor să afle ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu și susțin că anumite detalii foarte importante au fost tratate neglijent și superficial, atât în sala de judecată, cât și la începutul anchetei.

Hai să afli și: Ultimă oră! Sentința pentru «monstrul din Caracal». Ce pedeapsă a primit Gheorghe Dincă?

În apel se pot relua probele, dar numai de către o instanță care vrea să afle ce s-a întâmplat, de către o instanță care să judece, care să se aplece asupra cauzei, nu să stai în sala de judecată și să-l întrebi: „Vă mențineți declarația?”. „Da”. „Alte întrebări nu am””, a declarat avocata familiei Luizei Melencu, Carmen Obârșanu.

Avocatul rudelor Alexandrei Măceșanu a declarat că Dincă a fost condamnat pentru omorul celor două fete, deși Tribunalul Olt nu a răspuns solicitării sale de a anula actul constatator al decesului Alexandrei.

Citește întreaga știre pe Adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net