Familiile victimelor lui Dincă atacă sentința din dosarul Caracal! Ce acuză rudele?

Rudele Alexandrei Măceșanu și ale Luizei Melencu au contestat sentința judecătoriei Tribunalului Olt care, pe 23 septembrie, l-a condamnat pe Gheorghe Dincă la 108 ani de închisoare pentru uciderea celor două adolescente. Dincă va executa doar 30 de ani, însă familiile victimelor vor să afle adevărul despre ceea ce s-a întâmplat de fapt cu cele două fete. 

Familiile victimelor lui Dincă atacă sentința din dosarul Caracal!
Familiile victimelor lui Dincă atacă sentința din dosarul Caracal!

Avocata rudelor Luizei Melencu, Carmen Obârșanu, a contestat cu drept de apel sentința pronunțată de către Tribunalul Olt, vineri 23 septembrie. Avocatul Aurel Moldovan, cel care îi reprezintă pe părinții Alexandrei Măceșanu, va ataca și acesta soluția judecătorilor, ambele familii fiind nemulțumite de cum s-a desfășurat procesul în instanța de fond. 

Citește și: Tulburătoarea poveste a Alexandrei Goghez, a treia presupusă victimă a lui Gheorgeh Dincă

Avocații și rudele victimelor vor să afle ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu și susțin că anumite detalii foarte importante au fost tratate neglijent și superficial, atât în sala de judecată, cât și la începutul anchetei.

Hai să afli și: Ultimă oră! Sentința pentru «monstrul din Caracal». Ce pedeapsă a primit Gheorghe Dincă?

În apel se pot relua probele, dar numai de către o instanță care vrea să afle ce s-a întâmplat, de către o instanță care să judece, care să se aplece asupra cauzei, nu să stai în sala de judecată și să-l întrebi: „Vă mențineți declarația?”. „Da”. „Alte întrebări nu am””, a declarat avocata familiei Luizei Melencu, Carmen Obârșanu.

Avocatul rudelor Alexandrei Măceșanu a declarat că Dincă a fost condamnat pentru omorul celor două fete, deși Tribunalul Olt nu a răspuns solicitării sale de a anula actul constatator al decesului Alexandrei.

Citește întreaga știre pe Adevarul.ro

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
foto1 ElenaB jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG