Fetiță româncă de doar 12 ani, exploatată sexual la Paris cu acordul familiei. Ce sumă primeau părinții

O fetiță de doar 12 ani din Călăraşi a fost exploatată sexual, la Paris, de către un francez. Mai grav de atât este faptul că la toate aceste orori au fost implicați chiar și părinţii minorei. Aceștia și-ar fi dat acordul pentru toate lucrurile care s-au întâmplat în schimbul unor sume uriașe de bani primite de la un francez, potrivit IGPR, scriu cei de la Agerpress.

Fată exploatată sexual cu acordul părinților. Sursa: Arhiva
Fată exploatată sexual cu acordul părinților. Sursa: Arhiva

Tatăl minorei este suspectat de faptul că, în perioada ianuarie - februarie 2023, a aplicat rele tratamente fiicei sale, în scopul exploatării sexuale a acesteia de către un francez, în schimbul a aproape 90.000 de euro.

„La data de 3 martie, Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a fost informat de către Biroul Ataşatului de Afaceri Interne al MAI din Paris cu privire la faptul că o minoră, de 12 ani, de cetăţenie română, a fost victima unei infracţiuni de natură sexuală, în Paris, Franţa, la data de 19 februarie 2023, în exploatarea minorei fiind implicaţi chiar părinţii acesteia”, se arată într-un comunicat citat de Agerpres.

Mama minorei și francezul, arestați. Tatăl a fugit din Franța

Din Ancheta făcută de către polițiști a reieşit că părinţii fetei ar fi primit sume fabuloase de bani de la un francez, în schimbul exploatării sexuale a fetei.
Mama minorei şi cetăţeanul francez au fost arestaţi preventiv de poliţia franceză. Aceștia au fost acuzaţi de trafic de fiinţe umane şi agresiune sexuală asupra unui minor. Tatăl fetei a reușit să fugă din Franţa împreună cu cei doi copii ai săi, printre care şi victima.

Însă, Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională a ajutat la schimbul de informaţii dintre Poliţia Franceză şi Poliţia Română. În acest mod, Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi a realizat o anchetă pentru a o găsi pe fată şi pe tatăl ei. Așa s-a descoperit că ei erau în România.

DGASPC a preluat minora, iar tatăl a fost arestat

Acum trei zile, pe 6 martie, autorităţile franceze au introdus în Sistemul de Informaţii Schengen o semnalare pe numele acuzatului, tatăl copilei, solicitându-se arestarea acestuia, și predarea, în baza unui mandat european de arestare.

Ieri, 8 martie, în urma investigaţiilor desfăşurate în cauză, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi au găsit și fata şi pe tatăl acesteia. DGASPC Călăraşi a preluat minora, iar tatăl a fost reţinut, în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare, emis de către autorităţile franceze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net