Final tragic pentru secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din Capitală! După ce a fost dată dispărută chiar azi, trupul ei a fost găsit într-un lac

În cursul zilei de miercuri, secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) „Carol Davila”, Matei Vali Cătălina, a fost dată dispărută, iar autoritățile din Capitală au început căutările de-a lungul orașului. Din păcate, acestea s-au finalizat în mod tragic, după ce femeia a fost găsită moartă într-un lac.

Femeia a fost găsită într-un lac din Capitală
Femeia a fost găsită într-un lac din Capitală

Matei Vali Cătălina în vârstă de numai 43 de ani, a fost dată dispărută în cursul zilei de miercuri, după ce nu a mai ajuns la locul de muncă. Femeia avea poziția de secretară-șefă la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) „Carol Davila”, însă după ce a plecat din locuința sa din Sectorul 2, nu a mai ajuns niciodată la serviciu.

Cum nimeni nu a putut să o contacteze, ea a fost dată dispărută, iar autoritățile din Capitală au început imediat căutările. Însă, acestea s-au finalizat într-un mod tragic, după ce trupul ei neînsuflețit a fost găsit în Lacul Pantelimon.

I-a lăsat fiului ei un mesaj de adio

Se pare că femeia i-a lăsat fiului ei un mesaj de adio, însă din cauza faptului că băiatul avea, la acel moment, telefonul închis, el l-a văzut prea târziu.

„În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viaţă, într-un lac din Capitală”, a anunțat în cursul serii de miercuri DGPMB, potrivit adevarul.ro.

Femeia a fost găsită în Lacul Pantelimon

Acum, acest caz tragic este anchetat în continuare de către Serviciul Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit de către scafandri, în Lacul Pantelimon.

După ce a fost dată dispărută mai devreme în cursul zilei de azi, autoritățile au început imediat căutările, iar Matei Vali Cătălina a fost dată în urmărire la nivel național. Femeia avea vârsta de 43 de ani, iar cei care pot oferi informații suplimentare despre acest caz pot suna la 112.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net