Fiul lui Piedone, decizie neașteptată! «Voi face imposibilul posibil»

Ultima actualizare:

Fiul lui Piedone a anunțat că a luat o decizie importantă după ce tatăl său a fost trimis la închisoare în dosarul „Colectiv”. În vârstă de 32 de ani, Vlad este decis să facă o mutare neașteptată.

Fiul lui Piedone este deputat în Parlamentul României. Foto: colaj Facebook
Fiul lui Piedone este deputat în Parlamentul României. Foto: colaj Facebook

„Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe”, a precizat Vlad Popescu Piedone, duminică, într-o intervenție la România TV. Fiul fostului edil a transmis că va candida pentru funcția de primar în Sectorul 5 al Capitalei.

Postul a fost lăsat vacant după încarcerarea lui Cristian Piedone, ca urmare a condamnării în dosarul „Colectiv”. „Tatăl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, îi va face dreptate. Odată și odată, tot va ieși adevărul la iveală”, a declarat Vlad Popescu, potrivit Adevărul.

Fiul lui Piedone va candida la Primăria Sectorului 5. „Voi duce proiectele lui mai depate”

Ales deputat de Suceava la alegerile parlamentare de la finalul anului trecut, fiul lui Piedone e hotărât acum să facă un nou pas în cariera politică.

„Ne-a spus (n.r. – Popescu Piedone) să fim puternici, ca el este puternic în continuare. Am învățat de la el o lecție pe care a spus-o și cetățenilor Sectorului 5: să fac imposibilul posibil. Voi face și eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5.

Voi merge să candidez la Primăria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil și voi duce proiectele lui (n.r. – ale lui Piedone) mai departe”, a transmis Vlad Popescu, duminică, într-o intervenție la un post de știri.

Copiii lui Piedone au participat la un protest în fața Penitenciarului Rahova

Vlad şi Ana Popescu, copiii lui Cristian Popescu Piedone, au fost prezenţi duminică, 15 mai, la un protest de susţinere al tatălui lor. Zeci de persoane s-au strâns în faţa Penitenciarului Rahova pentru a critica decizia de condamnare a fostul primar al Sectorului 5. 

Cristian Popescu Piedone a fost trimis după gratii, după ce Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţa finală în dosarul „Colectiv”, pe 12 mai. Fostul primar a fost condamnat la 4 ani de închisoare, în timp ce patronii clubului au primit între 6 şi 11 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net