Fiul lui Piedone, decizie nea╚Öteptat─â! ┬źVoi face imposibilul posibil┬╗

Fiul lui Piedone a anun╚Ťat c─â a luat o decizie important─â dup─â ce tat─âl s─âu a fost trimis la ├«nchisoare ├«n dosarul ÔÇ×ColectivÔÇŁ. ├Än v├órst─â de 32 de ani, Vlad este decis s─â fac─â o mutare nea╚Öteptat─â.

image
Fiul lui Piedone este deputat în Parlamentul României. Foto: colaj Facebook

ÔÇ×Voi face imposibilul posibil ╚Öi voi duce proiectele lui (n.r. ÔÇô ale lui Piedone) mai departeÔÇŁ, a precizat Vlad Popescu Piedone, duminic─â, ├«ntr-o interven╚Ťie la Rom├ónia TV. Fiul fostului edil a transmis c─â va candida pentru func╚Ťia de primar ├«n Sectorul 5 al Capitalei.

Postul a fost l─âsat vacant dup─â ├«ncarcerarea lui Cristian Piedone, ca urmare a condamn─ârii ├«n dosarul ÔÇ×ColectivÔÇŁ. ÔÇ×Tat─âl meu este nevinovat. Dumnezeu este sus, ├«i va face dreptate. Odat─â ╚Öi odat─â, tot va ie╚Öi adev─ârul la iveal─âÔÇŁ, a declarat Vlad Popescu, potrivit Adev─ârul.

Fiul lui Piedone va candida la Prim─âria Sectorului 5. ÔÇ×Voi duce proiectele lui mai depateÔÇŁ

Ales deputat de Suceava la alegerile parlamentare de la finalul anului trecut, fiul lui Piedone e hotărât acum să facă un nou pas în cariera politică.

ÔÇ×Ne-a spus (n.r. ÔÇô Popescu Piedone) s─â fim puternici, ca el este puternic ├«n continuare. Am ├«nv─â╚Ťat de la el o lec╚Ťie pe care a spus-o ╚Öi cet─â╚Ťenilor Sectorului 5: s─â fac imposibilul posibil. Voi face ╚Öi eu asta mai departe cu echipa de la Sectorul 5.

Voi merge s─â candidez la Prim─âria Sectorului 5. Voi face imposibilul posibil ╚Öi voi duce proiectele lui (n.r. ÔÇô ale lui Piedone) mai departeÔÇŁ, a transmis Vlad Popescu, duminic─â, ├«ntr-o interven╚Ťie la un post de ╚Ötiri.

Copiii lui Piedone au participat la un protest ├«n fa╚Ťa Penitenciarului Rahova

Vlad ┼či Ana Popescu, copiii lui Cristian Popescu Piedone, au fost prezen┼úi duminic─â, 15 mai, la un protest de sus┼úinere al tat─âlui lor. Zeci de persoane s-au str├óns ├«n fa┼úa Penitenciarului Rahova pentru a critica decizia de condamnare a fostul primar al Sectorului 5. 

Cristian Popescu Piedone a fost trimis dup─â gratii, dup─â ce Curtea de Apel Bucure┼čti a dat sentin┼úa final─â ├«n dosarul ÔÇ×ColectivÔÇŁ, pe 12 mai. Fostul primar a fost condamnat la 4 ani de ├«nchisoare, ├«n timp ce patronii clubului au primit ├«ntre 6 ┼či 11 ani.

stanga
dreapta
Cristian Popescu Piedone Inquam Photos Octav Ganea (7) jpg
Cristian Popescu Piedone Inquam Photos Octav Ganea (4) jpg
Cristian Popescu Piedone Inquam Photos Octav Ganea (2) jpg
Cristian Popescu Piedone Inquam Photos Octav Ganea (1) jpg
Cristian Popescu Piedone Inquam Photos Octav Ganea (3) jpg
Cristian Popescu Piedone Inquam Photos Octav Ganea (5) jpg
cristian popescu piedone jpg

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg