Fost polițist, încerca să seducă o minoră de 14 ani! A rupt-o la fugă când a fost prins

 „Jungla” online ascunde o serie de prădători periculoși, capabili să își păcălească victimele, de cele mai multe ori minore sau minori vulnerabili la lingușelile și manipulările acestora.

Este și cazul unui anume „Gabriel”, un bărbat în toată firea, de 50 de ani, polițist pensionar, care a inițiat o discuție online cu o fată de 14 ani. Doar că, în spatele contului a fost, de această dată, echipa de vânători de prădători online a lui Alexandru Constandachi, cunoscut drept „Justițiarul de Berceni”.

A încercat să nege orice legătură, dar dovezile erau clare

Gebriel a pornit o discuție aparent nevinovată, lăsând impresia că a devenit accidental prieten cu puștoaica. A dus discuția mai departe, până la posibile săruturi, virând mai apoi spre propunerea de a-i face acesteia cunoștință cu fiul său, după ce ea va împlini 18 ani.

A jonglat cu un ton precaut al discuțiilor și cu propunerile, până când totul s-a concretizat într-o invitație de întâlnire și promisiuni de tipul „lasă că te învăț eu”. Fiind fost om al legii, a ținut să îi precizeze fetei că orice asociere dintre ei i-ar aduce o acuzație de corupere de minori.

Mare i-a fost surpriza când la întâlnirea stabilită în București, fostul polițist a dat nas în nas cu echipa justițiarilor. A negat orice legătură cu personajul online și chiar a rupt-o la fugă pentru a-și pierde urma.

Vezi și: Pedofil din Ploiești, dat pe mâna Poliției de o minoră „sub acoperire”

Penibilul situației a fost amplificat de faptul că Gabriel nega în continuare vreo legătură, deși justițiarii sunau pe numărul pus la dispoziție online de prădător, iar telefonul fostului polițist suna, în același timp, din buzunarul său. La un moment dat, chiar a devenit agresiv cu echipa care era pe urmele sale.

Maratonul improvizat s-a încheiat atunci când polițiștii, chemați de echipa justițiarului, i-au tăiat acestuia calea și l-au reținut. Probabil că și pentru Gabriel a fost o ușurare, întrucât, în cursa nebună se alăturaseră și alți trecători, care l-au recunoscut pe Alexandru Constandachi din alte clipuri similare.

Justițiarii au fost amendați, dintr-un motiv halucinant de alt echipaj al Poliției

Fostul polițist a fost urmărit chiar și de un puști aflat la joacă pe stradă, care râdea de el, în timp ce alerga. A fost o desăvârsire rușinoasă a carierei de polițist, dar, totodată, o captură eficientă a unui grup de civili, în colaborare cu polițiștii din zonă, individul fiind acum cunoscut pentru adevărata sa natură.

Nu același lucru se poate spune și despre un alt echipaj de poliție, al Secției 15, din cartierul bucureștean Berceni. Aceștia fuseseră chemați de echipa justițiarului, într-un alt caz. Deși existau dovezi clare puse la dispoziție oamenilor legii, respectivii au preferat să le dea reclamanților amendă, pe motiv că ar fi chemat inutil poliția.

Citește și: Cine este Justițiarul de Berceni? Alexandru ține pedofilii departe de fetele minore

În tot acest timp, individul care încerca să atragă în locuința sa o minoră stătea liniștit în casă, unde fusese condus de agenții de poliție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net