Gestul care a emoționat profund. În timpul examenului auto, un polițist s-a dat jos din mașină pentru a ajuta o bătrânică să traverseze

Un polițist din Ploiești i-a cucerit pe internauți, după apariția unei înregistrări care îl arată că se dă jos din mașină în timpul unui examen auto pentru a ajuta o bunicuță să traverseze strada. 

image

Ce a făcut polițistul 

Polițistul a oprit mașina de examen la o trecere de pietoni, s-a dat jos și a făcut semn șoferilor să oprească pentru a-i permite unei femei care se deplasa cu greutate să traverseze strada în siguranță. „Așa arată normalitatea” este mesajul care însoțește o înregistrarea video publicată pe pagina de Facebook Ploieștean, care a strâns peste 30.000 de vizualizări.

Ce au comentat internauții

Internauții au fost impresionați de gestul făcut de examinatorul auto:Bravo, domnule polițist, ați arătat omul din dumneavoastră”, Felicitări! Rar vezi asa ceva la noi în România! Respect polițistului”. 

Polițistul se numește Bogdan Petruț Șonea, are 38 de ani și este agent șef adjunct. Este din Băicoi și este absolvent de Teologie. Lucrează în cadrul Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Prahova, fiind încadrat din sursă externă în anul 2017. „Am simțit că fac un gest firesc și omenesc. Nu am simțit că fac ceva extraordinar”, a declarat agentul pentru Observatorul Prahovean.

Polițiștii au ajutat o gravidă 

În 2023, un echipaj de poliţie din Sălaj se afla în acţiune pe Drumul Naţional 1H și a observat un autoturism care rula cu mare viteză dinspre Hereclean spre municipiul Zalău. Agenții au aflat că șoferul plecase spre spital cu soția, care intrase în travaliu. Cei doi polițiștii au ajutat cuplul să ajungă la spital și au fost lăudați pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Travaliul s-a prelungit aproape toată noaptea, iar dimineaţa tânăra de 22 de ani a adus pe lume un băieţel sănătos. Tatăl era în al nouălea cer. Chiar dacă e fericit la culme, bărbatul din Derşida nu a uitat de gestul poliţiştilor şi a ţinut să le mulţumească public pentru susţinere şi implicare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net