Gestul comentat de toți românii. Cum a reacționat un taximetrist când o mamă i-a cerut ajutorul

Un episod neașteptat a devenit un subiect „fierbinte” pe internet. Un taximetrist este în centrul acestui moment inedit. Bărbatul a avut o reacție surprinzătoare în clipa în care o mamă disperată i-a cerut ajutorul.

Cum a reacționat un taximetrist când o mamă i-a cerut ajutorul
Cum a reacționat un taximetrist când o mamă i-a cerut ajutorul

femeie a apelat la un taximetrist pentru a o transporta cât mai repede, pe ea și pe copilul ei, la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj. Aceasta l-a atenționat pe șofer că nu are suficenți bani pentru a plăti cursa.

Întâmplarea a avut loc la Cluj și a fost relatată de un internaut pe un grup de Facebook. Acesta postat întreaga discuție dintre femeia disperată și taximetristul căruia i-a cerut ajutorul.

Bună ziua, am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la Urgență. Credeți că-mi anjung banii?”, a scris femeia în mesajul dat taximetristului. 

Cum a reacționat taximetristul în momentul în care femeia i-a cerut ajutorul

Reacția taximetristului care a primit mesajul nu s-a lăsat așteptată. Conștient de problema femeii, șoferul i-a răspuns că nu trebuie să plătească nimic. Impresionat de situația mamei disperate, bărbatul nu a acceptat niciun ban, deși femeia ar fi vrut să se revanșeze și să-i plătească.

Sărut mâna, nu e nevoie de bani. Așteptați două minute, vă rog, că ajung imediat”, a scris taximetristul.

La scurt timp după mesaj, șoferul a ajuns la adresa femeii și a dus-o împreună cu copilul ei la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj.

Românii au fost impresionați de gestul taximetristului din Cluj

Românii au lăudat reacția taximetristului din Cluj. Chiar dacă astfel de gesturi, precum cel al taximetristului, sunt din ce în ce mai rare, în continuare există oameni dispuși să ajute și fără să aștepte o răsplată. 

„Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație.

Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”, a scris un șofer pe grup de Facebook, relatează Știri de Cluj.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg