Kate Winslet, gestul care te va face să lăcrimezi! A oprit un interviu pentru a încuraja o tânără jurnalistă: „Nu trebuie să fii speriată”

Într-o lume în care oamenii au impresia că starurile internaționale au „inima de piatră”, Kate Winslet a doborât toate concepțiile. Marea actriță a liniștit o tânără jurnalistă care s-a pierdut cu firea în momentul în care a trebuit să-i ia un interviu.

Turneul de presă al lui Kate Winslet pentru „Avatar: Drumul apei” a inclus mai multe momente memorabile, dar puține se pot compara cu decizia lui Winslet de a ajuta la motivarea unui intervievator debutant în timpul unei reuniuni internaționale de presă.

Kate Winslet a smuls lacrimi în rândul fanilor, cu gestul ei

Un videoclip în care Winslet îi transmite cuvinte de încurajare unui tânăr reporter timid a devenit viral pe rețelele de socializare, clipul depășind 1 milion de vizualizări pe Twitter în mai puțin de 24 de ore.

Winslet era intervievată pentru postul german de televiziune ZDF (via The Independent), când tânăra reporteră a postului, Martha, i-a spus laureatului Oscar: „Este prima dată pentru mine”. Winslet a întrerupt interviul și s-a aplecat mai aproape de reporter.

„Este prima dată când o faci?” a întrebat Winslet. „Ok, ei bine, ghici ce? Când vom face acest interviu, va fi cel mai uimitor interviu din toate timpurile. Și știți de ce? Pentru că am decis că așa va fi. Așa că am decis chiar acum, eu și cu tine, că va fi un interviu cu adevărat fantastic”.

Winslet a continuat: „Poți să mă întrebi orice vrei și nu trebuie să te temi. Totul va fi uimitor. Bine? Ai asta. Ok, hai să o facem!”. Cuvintele actriței internaționale i-au oferit multă încredere tinerei jurnaliste, care și-a dus sarcina interviului până la capăt. Mai mult, după cele întâmplate, Winslet chiar a postat o fotografie cu ea și Martha, pe rețelele de socializare.

Citește și - Kate Winslet i-a interzis regizorului să îi editeze corpul într-o scenă nud. A trimis și afișul serialului în care joacă la refăcut: „Știu câte riduri am”

Winslet joacă în „Avatar: Drumul apei” în rolul lui Ronal, o scufundătoare liberă din clanul de apă Metkayina, care este soția liderului satului. Ronal este, de asemenea, însărcinată, o trăsătură de caracter pe care regizorul James Cameron a considerat-o esențială pentru reprezentarea pe ecran.

„Toată lumea vorbește mereu despre emanciparea femeilor”, a declarat recent Cameron pentru Variety. „Dar care este o parte atât de importantă din viața unei femei pe care noi, ca bărbați, nu o experimentăm? Și m-am gândit: Ei bine, dacă chiar vrei să mergi până la capăt în gaura de iepure a emancipării feminine, hai să avem o femeie războinică însărcinată în șase luni în luptă”.

„Nu se întâmplă în societatea noastră - probabil că nu s-a mai întâmplat de sute de ani. Dar vă garantez că, pe vremuri, femeile trebuiau să lupte pentru supraviețuire și să-și protejeze copiii, și nu conta dacă erau însărcinate”, a continuat Cameron.

„Iar femeile însărcinate sunt mai capabile să fie mult mai atletice decât recunoaștem noi, ca și cultură. M-am gândit: Hai să eliminăm limitele reale. Wonder Woman și Captain Marvel - toate aceste alte femei uimitoare apar, dar nu sunt mame și nu sunt însărcinate în timp ce luptă împotriva răului”, a mai spus James Cameron, potrivit presei internaționale. 

„Avatar: Drumul apei” rulează acum în cinematografele din toată țara și se bucură de un mare succes, la fel cum s-a întâmplat și cu prima parte a filmului. 

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
romanii au talent 2023 flavian glont jpg
maxresdefault jpg
carina veghiu jpg