Gestul șocant pe care Șacalul, criminalul în serie de la Constanța, l-a făcut după ce a aruncat trupul Deliei pe câmp

Apare o serie de noi informații referitoare la bărbatul suspectat că ar fi ucis două tinere pe litoral, în perioada în care se afla sub control judiciar.

El este criminalul în serie din Constanța / foto: captura video
El este criminalul în serie din Constanța / foto: captura video

La foarte puțin timp după ce a lăsat pe câmp cadavrul celei de-a doua victime, cunoscut sub numele de „Șacalul”, suspectul a mers la un bar din apropiere.

Acolo, a interacționat cu persoanele aflate în local, încercând să le vândă telefonul mobil al tinerei ucise, în speranța de a distruge eventualele dovezi ce l-ar fi putut incrimina.

De asemenea, el a încercat să valorifice și mașina furată de la Delia, soția uneia dintre victime, dar aceasta nu a reușit să recupereze autovehiculul, chiar și după două săptămâni de la arestarea suspectului.

Șacalul nu și-a recunoscut nici acum vina

În ciuda faptului că „Șacalul” nu a recunoscut nicio implicare în cele două crime de care este acuzat, anchetatorii susțin că dispun de suficiente probe care să-l asocieze cu moartea celor două femei.

Adrian Cuculis, avocatul implicat în caz, a menționat că mașina în discuție era înmatriculată în România, dar în prezent, autovehiculul confiscat nu mai are numere românești.

Există suspiciuni că cineva a reușit să traverseze granița sau că a fost implicat în falsificarea documentelor.

Avocatul a precizat că au fost formulate trei cereri către Parchet: una pentru a obține acces la dosar, alta pentru restituirea mașinii, care era înregistrată pe numele soțului Deliei, și o a treia cerere pentru a se constitui ca parte civilă în proces.

De ce nu a fost denunțat Șacalul de femeia care îl ținea în gazdă

Între timp, femeia care l-a găzduit pe suspect a declarat că nu l-a denunțat mai devreme din cauza sentimentelor pe care le avea pentru el. Acum, ea își propune să convingă instanța de faptul că nu este implicată în activitățile acestuia.

Conform unor surse, se pare că femeia l-ar fi ajutat în mai multe ocazii, inclusiv prin faptul că a mers la hotelul unde era cazată cea de-a doua victimă pentru a-i recupera bunurile și chiar a amanetat bijuterii aparținând Denisei.

Cele două victime ale acestui caz sunt Denisa, originară din județul Tulcea, care a fost găsită decedată într-un apartament din Constanța la mijlocul lunii iulie, și Delia, al cărei trup a fost descoperit pe 4 septembrie, între localitățile Mihai Viteazu și Sinoe, potrivit Antena 3 CNN. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
derya jpg
castel scotia de vanzare jpg
t16 actu 2 25col vita de vie jpeg
foto1 reporter click! si black alien jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa de sud acoperita de zapada jpg
image png
carte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net