Marina Almășan, întâlnire cu scântei la tribunal cu Georgică Cornu: „M-a atras în latrină!” Avocatul Adrian Cuculis îl dă și el în judecată pe omul de afaceri! Ce despăgubiri îi cere

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Războiul dintre Marina Almășan și fostul iubit, Georgică Cornu, a continuat, luni 2 septembrie, în instanță. Cei doi s-au întâlnit la tribunal, după ce omul de afaceri timișorean a făcut recurs la ordinul de restricție primit în 31 iulie august. Ce s-a întâmplat în sala de judecată?! 

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au întâlnit, luni 2 septembrie, la tribunal, după ce bărbatul a făcut apel împotriva ordinului de protecție obținut pe 31 iulie de Marina Almășan.

Din data de 8 august, omul de afaceri a fost obligat de instanța de judecată să poarte o brățară de monitorizare, pentru o perioadă de patru luni.

În timp ce prezentatoarea TVR a fost reprezentată de avocatul ei, Adrian Cuculis, omul de afaceri timișorean a apelat la serviciile avocatei care l-a reprezentat în procesul cu fosta soție. De altfel, fosta soție a lui Cornu a fost și ea prezentă la tribunal pentru a fi martor în procesul cu Marina Almașan, însă nu a mai fost audiată.

Ce s-a întâmplat la apelul împotriva ordinului de protecție obținut de Marina Almășan?!  „Cornu zice că mă iubește, dar m-a atras în latrină!”

Cei doi foști iubiți au fost audiați de instanța de judecată, împreună cu martorii lor. Iată ce ne-a declarat, Marina Almășan la ieșirea din sala de judecată.

 „Pai…ce să fie?! Contestația lui Cornu, la ordinul de restricție. Am fost audiați amândoi, am asistat la o avalanșă de dezinformări și minciuni, ale unui om care, deși susține că m-a iubit ( istoricul relației contrazice puternic acest lucru), nu înțelege că dragoste cu de-a sila nu se poate. 

Sunt mâhnită și dezgustată că, din despărțirea civilizată pe care o meritam, Cornu m-a atras în latrină. 

Dar, asta e crucea mea. N-am avut puterea să duc până la capat primele tentative de despărțire de acum 6 ani, îmi merit soarta! 

Mă simt apărată acum de noua lege, intrată în vigoare sâmbătă, dar și de un avocat pe care-l prețuiesc nespus : Adrian Cuculis. 

M-aș bucura să pot da un semnal tuturor femeilor care au acceptat relații sub demnitatea lor și care, dintr-un motiv sau altul, au fost îngrozite să le pună capăt”, a declarat Marina Almășan, în exclusivitate pentru Click!

Avocatul Adrian Cuculis îl dă și el în judecată pe Georgică Cornu! Îi cere despăgubiri în valoare de 20.000 de euro 

Contactat de Click!, avocatul Adrian Cuculis a precizat că decizia instanței după apelul făcut de Georgică Cornu se va afla în cursul zilei de marți.  

 „În principal discutăm despre un unic termen de judecată ce s-a isprăvit astăzi la Tribunalul București.

Deși nu este genul meu să fac asemenea comentarii, mă văd nevoit să-ți spun că majoritatea afirmațiilor făcute în sala de judecată de către partea adversă a fost mai degrabă calomnioase atât la adresa victimei, respectiv a doamnei Marina Almășan, dar și cu privire la persoana mea.

Acest lucru m-a determinat să cer instanței de Judecată consemnarea anumitor declarații în caietul grefierului pentru ca, în perioada următoare, să-l pot chema în judecată pe Giorgică Cornu pentru plata de despăgubiri în valoare de 20.000 de euro!

Așteptăm decizia definitivă mâine!”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru Click!

Pe 31 iulie, judecătorii i-au interzis lui Georgică Cornu să se mai apropie timp de patru luni, la o distanță minimă de 200 de metri, de Marina Almășan. 

Omul de afaceri timișorean a primit pe perioada ordinului de restricție o brățară electronică de supraveghere. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Joaquin Phoenix jpeg
salman khan iulia vantur jpg
banner Daniel Pavel
ion tiriac avion webp
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net