Ramona Păuleanu și avocatul Adrian Cuculis au devenit părinții unei fetițe! Prima imagine cu cel de-al treilea copil al cuplului! „Noua noastră minune!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fericire mare pentru Ramona Păuleanu (39 de ani) și partenerul ei de viață, avocatul Adrian Cuculis. Fosta prezentatoare de la Pro TV a născut, joi 29 august, un bebeluș sănătos tun. Este cel de-al treilea copil al cuplului, după gemenii Alexandra și Luca, născuți prematur în 2021.  Avocatul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, sexul bebelușului. 

Ramona Păuleanu a născut o fetiță sănătoasă tun! 

Ramona Păuleanu (39 de ani), partenera celebrului avocat Adrian Cuculis, a devenit mamă din nou, joi 29 august, la trei ani de la nașterea prematură a gemenilor, Alexandra și Luca.

Soția avocatului Adrian Cuculis a dat vestea cea mare, în cursul acestei dimineți, postând pe rețelele de socializare și prima fotografie de pe patul de spital cu bebelușul. 

„Noua noastră minune!”,  a scris fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV, pe Instagram, sub fotografia emoționantă în care apare doar mânuța nou-născutului.

Contactat de Click!, Adrian Cuculis a dezvăluit sexul bebelușului. 

„Este fetiță!”, ne-a declarat, în exclusivitate, fericitul tătic. 

Gemenii Ramonei Păuleanu s-au născut prematur! Micuțul Luca a stat șase luni intubat! 

Ramona și soțul ei, renumitul avocat Adrian Cuculis, mai au doi copii, o fetiță și un băiat, acum în vârstă de trei anișori. Gemenii Alexandra și Luca s-au născut însă prematur, la doar șase luni de sarcină.

Ramona a trecut atunci printr-un adevărat coșmar cu băiețelul, Luca, care a acuzat grave probleme de sănătate la naștere. 

Acesta s-ar fi infectat cu o bacterie periculoasă din spital și a trebuit să stea internat în spital nu mai puțin de 8 luni și jumătate. Micuțul a primit 16 diagnostice la acel moment și a fost intubat aproape 6 luni de zile.

„<<Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper?>>N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă, o mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă.

O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde gemenii, după ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput. 

Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn compromis, zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viaţa asta. Sau că aşa a fost să fie”, a povestit, în momentele acelea disperate, fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV.

Ramona Păuleanu a dat în judecată Spitalul Filantropia pentru malpraxis: „Joacă murdar”

Ramona Păuleanu a anunțat atunci că a dat în judecată Spitalul Filantropia, unde băiețelul ei Luca fusese internat timp de opt luni, pentru malpraxis. Vedeta Pro TV a declarat la acel moment că a cerut nu mai puțin de  1 milion de euro despărgubire.

„Am dat în judecată Spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut sepsis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu că să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferință lui”, a scris atunci Ramona Păuleanu, pe pagina sa de socializare.

Vedeta a decis să facă public procesul intentat unității de spitalizare după ce medicii i-ar fi spus că ar fi fost vina ei că băiatul a fost bolnav. 

Ramona a dezvăluit că i s-ar fi inventat o infecție, care nu apărea în analizele din foaia ei de externare.

„Spitalul dovedește că joacă murdar. Printre altele, ASTĂZI (n. red: 12 ianuarie 2022) am aflat că tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauză că eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic până în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic. Cu toate astea, mi-au apărut doua diagnostice noi, post externare. Post externare”, a mai precizat atunci Ramona Păuleanu.

Ramona Păuleanu a plecat de la PRO TV când a rămas însărcinată cu gemeni

Ramona Păuleanu s-a retras de la PRO TV, post cu care a avut contract timp de 10 ani, atunci când a aflat că este însărcinată cu gemeni. În 2023, ea s-a mutat la Antena 1, unde a stat însă doar patru luni.

În concediul de maternitate, aceasta a pus pe picioare un proiect legat de parenting, podcastul „Creștem mari", care se bucură de un real succes și de care se ocupă și în prezent, pe lângă afacerile din domeniul imobiliar pe care le are împreună cu soțul ei, avocatul Adrian Cuculis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
image
actualitate.net
image
actualitate.net