Ramona Păuleanu, însărcinată din nou! „Poate sunt curajoasă, dar știu că sunt și fericită, temătoare, optimistă, cu mare speranță în Dumnezeu că totul va fi bine!”

Ultima actualizare:

Jurnalista Ramona Păuleanu (38 de ani) a anunțat că este însărcinată în trei luni și jumătate.

Ea și partenerul său de viață, avocatul Adrian Cuculis vor deveni din nou părinți. Cei doi au o pereche de gemeni, pe Alexandra și Luca, născuți prematur în aprilie 2021. Cu băiețelul Luca, Ramona Păuleanu a trecut prin grave probleme de sănătate după ce s-ar fi infectat cu o bacterie din spital și a trebuit să stea internat timp de 8 luni și jumătate. Micuțul a primit 16 diagnostice și a fost intubat aproape 6 luni. Părinții lui au fost greu încercați și s-au rugat neîncetat pentru sănătatea pruncului lor.

Acum, Ramona Păuleanu este binecuvântată cu o sarcină nouă și privește cu încredere în viitor.

Vorbeste_lumea_oficial că sunt însărcinată din nou. Și mai vorbește că sunt o curajoasă, dată fiind istoria mea. Eu vă spun că poate sunt curajoasă, dar știu că sunt și fericită, temătoare, optimistă, cu mare speranță în Dumnezeu că totul va fi bine.Sunt momente și momente. Momente în care mai cad când mă gândesc la trecut, momente în care mă gândesc la toate femeile care au trecut prin sarcini dificile, prin pierderi de sarcină, prin multe tratamente de fertilizare eșuate, dar care nu au renunțat la visul lor de a avea un copil sau mai mulți.

Vă mulțumesc anticipat pentru toate gândurile bune și să dea Domnul să ne auzim numai cu vești bune.Promit că vă țin la curent cu evoluția, că nu mă voi mai ascunde ca în trecut, pentru că asta ne face mai puternice. Să împărtășim și să fim împreună una de cealaltă, mămici. La bine și la greu. Vă îmbrățișez!”, a anunțat prezentatoarea TV.

După ce a trecut prin tot felul de situații cu fiul ei, Luca, vedeta și-a făcut un blog de parenting în care abordează diverse probleme cu care se confruntă părinții dar, mai ales copiii, "Creștem mari". În speranța de a ajuta și alți părinți care poate trec prin aceleași probleme pe care le are vedeta cu mezinul familiei, Luca, Ramona Păuleanu a povestit ce a pățit cu băiețelul ei care are strabism și a fost operat.

Despre ochii lui Luca. Despre dioptrii, ochelari, oftalmologul la care mergem. Acestea sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primesc în privat, așa că încerc să lămuresc câteva aspecte aici. Așadar. Născuți  fiind la 29 de săptămâni, inițial, cel mai mare risc era de retinopatie de prematuritate. Risc uriaș, dat fiind vârsta gestațională extrem de mică la care au venit pe lume.

Marea surpriză a medicilor a fost că niciunul nu s-a confruntat cu așa ceva, ceea ce înțeleg că e destul de rar. Însă, la Luca, ceea ce a făcut diferența a fost spitalizarea îndelungată și, mai ales, administrarea de oxigen cronic, ventilația mecanică, pentru că poate avea, pe lângă altele, efecte colaterale neurologice și oftalmologice", a început să povestească Ramona Păuleanu, care a observat că fiul ei are strabism abia când a ajuns cu el acasă de la spital.

S-a retras de la PRO TV atunci când a rămas însărcinată cu gemeni

După ani buni în care a avut contract cu PRO TV, mai bine zis un deceniu, Ramona Păuleanu s-a mutat în 2023 la Antena 1.  Prezentatoarea rubricii Meteo apărea la postul de televiziune din luna martie 2023 dar a plecat de la Antena 1 după doar 4 luni de contract. Vedetă și-a anunțat plecarea de la Antenă, acolo unde era reporter dar și prezentator Meteo, că o "știre de dezinteres național" chiar pe paginile ei de social media, pe dată de 26 iunie 2023. 

Ramona Păuleanu s-a retras de la PRO TV atunci când a aflat că este însărcinată cu gemeni. În concediul de maternitate ea e decis să pună pe picioare un proiect legat de parenting, mai precis podcastul "Creștem mari", care are un real succes și de care se ocupă în prezent, pe lângă afacerile în domeniul imobiliar pe care le dezvoltă împreună cu soțul ei, avocatul Adrian Cuculis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net