Cum se simte Ramona Păuleanu în postură de mamă? „Trebuie să fac cumva să reintru în viața asta socială”

Ultima actualizare:

Zilele trecute s-a lansat nouă grilă Pro TV și de la eveniment nu a lipsit Ramona Păuleanu (37 de ani), prezentatoare meteo și mamă de gemeni de anul trecut. Iar acesta este și motivul pentru care încă nu se întoarce pe micile ecrane la muncă. Dar despre cum se simte ca mamă și ce îi fac copii dar și despre noua ei afacere Ramona ne-a povestit mai multe într-un interviu exclusiv.

Click: Ne revedem la lansarea noii grile Pro TV, te-ai întors la muncă după ce ai devenit mama de gemeni anul trecut?

Ramona Păuleanu: Nu m-am întors la muncă, mai am pânaă în aprilie.

Cum te simți, cum sunt copiii?

Acum mă simt perfect, sunt fericită. Cei mici sunt bine, motiv pentru care sunt și eu. Evident, dacă ei nu erau bine nu eram nici eu.

Nu îți este dor de muncă, de știri?

Da, îmi e dor să fac și altceva decât "mămiceala" asta, care este foarte grea, de altfel. Trebuie să fac cumva să reintru în viața socială. Dar, deocamdată, vreau să mă bucur de acesti doi ani care nu se vor mai întoarce niciodată. Toate la timpul lor.

Te ajută cineva cu copiii?

Două bone, nu una.

Ce fac copiii, Luca și Alexandra? Merg deja?

Alexandra fuge, nu mai merge, e foarte avansată. Luca face și el primii pași singur și e o chestiune de săptămâni pana va reusi să meargă singur.

Spuneai că vrei să faci și alte lucruri, adică tu și iubitul tău construiți apartamente.

Încerc să fac asta și încerc să fac lucruri și pentru mine, să mă mai văd cu o prietenă, toate lucrurile pe care nu le-am mai facut în ultimii doi ani. Pentru mine asta este prima ieșire la un eveniment. Vreau să merg la sală, să citesc o carte...

Cât costă să locuiești într-o astfel de casă?

Între 200 și 220 de mii de euro, depinde de finisaje.

Poți spune că ai luat multe kilograme în plus și ai dat repede jos?

Nu repede, este un mare chin. Nu am am avut puterea necesară să încep un regim, erau copii rău și nu era momentul potrivit. Pot spune ca mâncam compulvis. Dar acum că ei sunt bine, am început să am grijă și de mine. Vreau să revin în aprilie cu un corp cu care să mă mândresc. Motiv pentru care sunt și la dietă acum.

Ce dietă ai urmat?

Mănânc salate cu ton sau grătar și cam atât. Am o zi pe săptămână, duminica, cand "trișez". Și sport la sală, și cu copiii.

Și pe șantier, am văzut că ești în mijlocul evenimentelor...

Mă duc rar, când am timp.

Dar te pricepi la afaceri?

Nu pot spune că mă pricep la afaceri, dar mă pricep la construcții. Pot să spun că am vândut materiale de construcții pe la I8 ani și făceam mai mult decât atât, puteam să fac și proiecte, instalații sanitare, electrice, veneau cu măsurătorile.. și eu le făceam pe hârtie. Nu îmi este străin. Bineînțeles că dacă vrei să faci ceva, înveți orice. Pasiune și interes să existe.

Dacă te vei lasă vreodată de televiziune, te vei apucă de afaceri?

Da, de ce nu? Și ei se ocupă cu imobiliarele

Nu doar Ramona Păuleanu se ocupă cu imobiliarele

Ramona Păuleanu nu este singura vedetă care s-a apucat să facă case. După ce și-a făcut casa lui, Dorian Popa s-a gândit că ar fi bine să investească în imobiliare și are propriul cartier de vânzare. Și Dan Negru, vedetă Kanal D, a investit în clădiri de birouri și vedeta supraveghea lucrările fiind deseori surprins pe șantier de paparazzi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!