Revenire neașteptată în televiziune! Ce vedetă se duce la Antena 1: „M-am întors la prima mea dragoste”

Ultima actualizare:

Revenire neașteptată în televiziune! Cine o înlocuiește pe Ramona Păuleanu la „meteo” de la știrile Observator, Antena 1? Mulți oameni s-au bucurat să o revadă din nou pe sticlă!

Revenire neașteptată în televiziune
Revenire neașteptată în televiziune

Ana Maria Gheorghe, din nou la TV

Vorbim despre Ana Maria Gheorghe cea care a decis să revină la „prima sa dragoste”, așa cum denumește televiziunea. Frumoasa prezentatoare s-a aflat la pupitrul Observatorului Special în 2016, asta după ce numai cu un an în urmă prezentase și rubrica „meteo”. Acum după o bună pauză de la televiziune, jurnalista a revenit încă de joi seară la TV, unde oamenii au văzut-o prezentând vremea. 

Ana Maria Gheorghe este o mămică fericită jpeg

Se pare că Ana Maria Gheorghe se bucură că a reintrat în familia Observator și cu această ocazie a postat mai multe fotografii pe Instagram alături de Alessandra Stoicescu și Mihaela Călin în platoul Observator. Pozele au fost acompaniate de un mesaj în care își exprimă bucuria de a a apărea din nou în fața publicului. 

6 iulie 2023. Ce zi frumoasă! M-am întors la prima mea dragoste, televiziunea! De azi, în fiecare zi, de luni până vineri vin cu veștile despre vreme la Observator. Mulți m-au întrebat de ce m-am întors. O să fiu sinceră cu voi ca de obicei: Nu-mi lipsește nimic, sunt foarte bine în viața mea, dar cine a lucrat în TV știe că „microbul” nu te părăsește niciodată. Sunt bucuroasă și emoționată. Sper să va placă ce fac, aștept impresiile voastre! Vreme și vremuri bune vă doresc”, a scris Ana Maria Gheorghe în postarea de pe Instagram.

Bineînțeles, jurnalista a primit în scurt timp multe mesaje de felicitări în care oameni o felicită pentru această nouă etapă din viața sa.

După cum știm, Ana Maria Gheorghe o înlocuiește pe Ramona Păuleanu, cea care după doar câteva luni de contract a decis să încheie colaborarea cu Antena 1. Contactată atunci de Click!, vedeta nu a dorit să facă nicio declarație cu privire la motivul pentru care a decis să plece de la Observator. Mai mult decât atât, nu știm nici dacă o vom vedea în curând la TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net