O vedetă a Antenei 1 și-a dat demisia. Apărea, zi de zi, pe micul ecran: „Aventura s-a încheiat”

Ultima actualizare:

O vedetă a Antenei 1 și-a dat demisia! După doar câteva luni de contract Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii „Meteo” de la Observator, a decis să părăsească postul TV.

image

Ramona Păuleanu și-a dat demisia de la Antena 1

Vedeta TV a dat vestea ieri, 26 iunie, pe pagina sa oficială de Facebook, unde a anunțat că a pus punct colaborării sale cu Antena 1.

„Și acum o știre de dezinteres național. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteți liberi să continuați să faceți ceea ce făceați?”, a transmis pe Facebook prezentatoarea meteo.

Contactată de Click!, vedeta nu a dorit să facă nicio declarație cu privire la motivul pentru care a decis să plece de la Observator. Mai mult decât atât, nu știm nici dacă o vom vedea în curând la TV. Întrebată de un internaut unde o vor putea urmări fanii de acum încolo, prezentatoarea a spus că va apărea, în continuare, la podcastul său de pe Youtube „Creștem Mari”, fără să precizeze dacă va colabora cu un alt post de televiziune. 

Alessandra Stoicescu și Ramona Păuleanu, în platoul Observator
Alessandra Stoicescu și Ramona Păuleanu, în platoul Observator

De la PRO TV, la Antena 1

Ramona Păuleanu a semnat cu Antena 1 în martie, după ce a revenit din concediul de maternitate. Schimbarea a avut loc în contextul în care, mai bine de un deceniu, a apărut la PRO TV, unde a fost atât reporter, cât și prezentator „meteo”. Conform surselor Click!, aceasta nu s-a mai întors în ograda PRO TV, pentru că practic, nu ar mai fi fost loc. Iulia Pârlea și Florin Busuioc apar deja zilnic la TV, iar Magda Pălimariu urmează să se întoarcă și ea din concediul de maternitate. Astfel, Ramona nu și-a mai găsit locul acolo, fiind nevoită să se orienteze și așa a revenit pe postul de prezentatoare meteo, doar că la Antena 1.

Ramona Păuleanu și colegii de la Observatorul de prânz/ Foto: Facebook
Ramona Păuleanu și colegii de la Observatorul de prânz/ Foto: Facebook

A fost primită cu multă căldură de colegii săi, iar vedeta nu rata nicio ocazie să posteze fotografii de la noul job. 

Astăzi a fost așa și am fost super bucuroasă. Atmosfera caldă, prietenoasă, încurajări, aplauze la final, ce să mai, am fost mireasă zilei. Mulțumesc tuturor pentru ziua asta frumoasă, plină de optimism, zâmbete și glume. Mai ales că pentru mine a fost extrem de important începutul. Am avut un milion de emoții după aproape 3 ani în care nu am zis mai mult de "caca", "papa", "pipi" și, mai nou, "nu", "pleacă de acolo", "dă-te jos imediat". Deci am început bine, vom continua și mai bine. Mulțumesc, @observatorantena1, chiar am simțit că e un nou început", a scris vedeta pe pagina sa de Instagram în urmă cu 4 luni. Părea că mediul îi priește, astfel că momentan nu știm ce a determinat-o să ia o astfel de decizie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net