Motivul pentru care Ramona Păuleanu nu și-a mai găsit locul la Pro Tv și s-a mutat la Antena 1

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Schimbare de proporții în lumea televizunii. Ramona Păuleanu care prezenta meteo la Pro TV a trecut în ograda Antenei 1, unde face același lucru. S-ar părea că vedeta care a fost în concediu de maternitate după ce a născut gemeni, nu și-a mai găsit locul în fosta echipă, iar Click! a aflat de ce.

ramona pauleanu

Ultimii ani au fost plini de probleme pentru Ramona Păuleanu (38 de ani)! A avut o sarcină grea cu gemeni și a trebuit să stea la pat până a născut. Apoi, după ce i-a născut prematur, băiețelul a avut probleme grave de sănătate - s-ar fi infectat cu o bacterie din spital și a rămas în spital alături de el pentru mai multe luni. Însă totul a trecut și vedeta și partenerul ei de viață, avocatul Adrian Cuculis, și-au adus copilul acasă și viața a intrat pe făgașul normal.

Vedeta tv și-a făcut un vlog de parenting în care vorbește despre problemele cu care se confruntă copiii, dar și părinții mai ales în primii ani, dar a avut curaj și a intrat și în afaceri cu construcții de apartamente.

"Îmi e dor să fac și altceva decât "mămiceala" asta, care este foarte grea, de altfel. Trebuie să fac cumva să reintru în viața socială. Dar, deocamdată, vreau să mă bucur de acești doi ani care nu se vor mai întoarce niciodată. Toate la timpul lor", povestea anul trecut în vara, la lansarea de grilă Pro TV. Tot atunci povestea că se va întoarce pe micile ecrane în aprilie, anul acesta, însă se pare că lucrurile nu s-au petrecut chiar așa.

Alessandra Stoicescu și Ramona Păuleanu în platoul Observator
Alessandra Stoicescu și Ramona Păuleanu în platoul Observator

S-a întors la TV dar la Antena 1

Surpriza a fost că Ramona Păuleanu s-a întors pe micile ecrane așa cum și-a dorit, dar la Antena 1 și tot la meteo. Deja colegii de la Observator i-au urat bun venit la noul post și vedeta a postat următorul mesaj pe rețelele de socializare.

"Astăzi a fost așa și am fost super bucuroasă. Atmosfera caldă, prietenoasă, încurajări, aplauze la final, ce să mai, am fost mireasă zilei. Mulțumesc tuturor pentru ziua asta frumoasă, plină de optimism, zâmbete și glume. Mai ales că pentru mine a fost extrem de important începutul. Am avut un milion de emoții după aproape 3 ani în care nu am zis mai mult de "caca", "papa", "pipi" și, mai nou, "nu", "pleacă de acolo", "dă-te jos imediat". Deci am început bine, vom continua și mai bine. Mulțumesc, @observatorantena1, chiar am simțit că e un nou început", a scris ea.

Ramona Păuleanu și colegii de la Observatorul de prânz/ Foto Facebook
Ramona Păuleanu și colegii de la Observatorul de prânz/ Foto Facebook

Click! a aflat că Ramona nu s-a mai întors la Pro TV pentru că, practic, nu mai era loc. Iulia Pârlea și Florin Busuioc sunt deja pe metereze și trebuie să revină și Magda Pălimariu tot din concediu de maternitate, astfel că nu mai exista nici un post liber pentru Ramona. Așa că a trebuit să se reorienteze și să-și găsească un nou job asemănător cu cel pe care l-a avut până acum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net