Ramona Păuleau și Adrian Cuculis se pregătesc de botezul băiețelului lor. Cum se simte Luca în prezent

Ultima actualizare:

Ramona Păuleanu și partenerul ei, Adrian Cuculis, au reușit într-un final să organizeze botezul băiețelului lor, după ce micuțul și-a petrecut luni bune în spital, în urma unei infecții contractate chiar din unitatea medicală.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis se pregătesc de botezul băiețelului lor Foto: Arhivă personală
Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis se pregătesc de botezul băiețelului lor Foto: Arhivă personală

Ramona Păuleanu și avocatul Adrian Cuculis trec din nou prin emoții cu băiețelul lor, însă de data aceasta sunt pozitive! Cuplul se pregătește de organizarea botezului băiețelului lor, Luca, micuțul fiind bine în prezent, după calvarul internării în spital.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis se pregătesc de botezul băiețelului lor

Vedeta de la Pro TV a născut prematur gemeni, un băiat și o fată, iar Luca a fost internat o bună perioadă de vreme, după ce a contractat o infecție intraspitalicească. Surioara lui, care a fost ceva mai norocoasă, a scăpat atunci de pericol și avut deja parte de ceremonia de creștinare, pe care nu a putut să o împărtășească însă cu fratele ei geamăn.

Avocatul Cuculis a dezvăluit de curând însă că el și partenera lui se gândesc să îl boteze creștinește și pe Luca, în viitorul apropiat. Cuplul are în plan să organizeze ceremonia de botez la jumătatea lunii aprilie, începând deja pregătirile în acest sens.

Citește și: Ramona Păuleanu și-a adus băiețelul acasă după opt luni petrecute în spital

Când va avea loc ceremonia de creștinare

Va fi o ceremonie specială, la care vor lua parte, în sfârșit, ambii noștri copii. Alexandra, fetița noastră, s-a bucurat ceva mai devreme de același lucru. Acum, i-a venit rândul lui Luca. Așteptăm toți cu mare bucurie acea zi.”, a declarat avocatul pentru Impact.

Cât despre micuțul Luca, acesta este bine în prezent, după toată sperietura trasă de părinții săi. Micuțul se recuperează în continuare și este, momentan, puțin mai slab decât surioara lui.

Luca are deja șapte kilograme și jumătate, cu două mai puține decât sora sa, Alexandra. La modul ideal ar fi trebuit să aibă acum spre zece kilograme. Însă sunt sigur că va recupera. Acum e foarte bine. Îl vedem cum se dezvoltă sub ochii noștri.”, a mai spus partenerul Ramonei Păuleanu.

Citește și: Mesajul Ramonei Păuleanu pentru medici, după ce și-a externat băiețelul

Părinții au dat în judecată spitalul unde li s-a îmbolnăvit băiețelul

Amintim că băiețelul a primit deja anumite taine sfinte pe patul spitalului, încă de anul trecut, din cauza stării sale de sănătate de atunci, care i-a speriat pe părinții săi. Biserica nu poate repeta botezul, însă preotul îi va oferi acum lui Luca o nouă binecuvântare, dar și rugăciuni speciale în favoarea copilului, venite în completarea ceremoniei deja efectuate.

Părinții micuțului a depus plângere penală împotriva spitalului, după întreaga perioadă dramatică prin care au trecut micuțul și întreaga familie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net