Gigi Becali a dat cu agheasmă pe Calea Victoriei. De ce a făcut acest gest ce a lăsat o lume întreagă fără cuvinte

Gigi Becali, patronul FCSB, nu se dezminte şi, la fel ca în ultimii ani, a organizat un miting anti  LGBTQIA+. Organizat la o zi distanţă şi pe acelaşi traseu al Marşului Pride, acest miting are darul, conform omului de afaceri, de a sfinţi străzile. 

image

Conform adevarul.ro, alături de Gigi Becali au mărşăluit prin centrul Capitalei aproximativ 100 de persoane, printre care şi foarte mulţi preoţi. Omul de afaceri a purtat pe umăr o cruce imensă şi a stropit cu agheasmă în stânga şi în dreapta pentru a „alunga dracii”. „Fac curăţenie la mizeria pe care au făcut-o ei. Voi nu ştiţi, dar dracii lasă duhuri rele. Trebuie să curăţăm locul cu agheasmă, altfel se întâmplă accidente pe Calea Victoriei. Cei care au fost acolo nici nu sunt homosexuali, sunt plătiţi!”, a declarat patronul de la FCSB, citat de Gazeta Sporturilor.

El a spus că este împotriva adopţiei şi căsătoriei în biserică a persoanelor de acelaşi sex. „Dacă ar fi după mine, homosexualii să aibă toate drepturile. Să facă parteneriat civil, dar nu căsătorie. N-au voie să intre în Biserică! Niciodată în viaţa lor! Dracii sunt draci, Hristos e Hristos. Dacă ei fac ce fac, înseamnă că sunt draci”, a continuat Becali. 

Sâmbătă, patronul FCSB spunea că e „dator” să facă acest lucru, pentru că dacă nu curăţă strada, fac oamenii accidente cu maşina. ”Nu ne putem opune. Ce putem face noi? Când ei fac un marş, nu protestăm, că ei sunt liberi să facă ce vor. Şi noi suntem liberi să sfinţim locul, adică să curăţim de duhuri. De exemplu, pe Calea Victoriei, duminică, la ora 6, o să fie o lucrare de sfinţire a locului, de curăţire a duhurilor necurate, că pe acolo, pe unde trec ei, lasă duhuri rele şi fac accidente oamenii, mor oameni după aia”, a spus Becali, sâmbătă, într-o intervenţie la Realitatea TV, conform Agerpres. În timpul aceluiaşi miting de duminică, Dan Grăjdeanu, de la organizaţia „Frăţia Ortodoxă”, a rostit un discurs prin care a îndemnat oamenii să vină anul viitor să deturneze marşul Bucharest Pride. „La anul, în timpul paradei homosexualilor, dacă noi venim din toată ţară şi pe toate străzile astea de pe Calea Victoriei intervenim cu mesaje, fără violenţă, numai cu un mesaj creştin «Noi suntem români, suntem creştini în ţara asta şi nimic nu poate înlătura acest lucru decât cu o jertfă de sânge»”, spune el.

L-a avut alături pe Alexandru Tudor

image

Umăr la umăr cu Gigi Becali s-a aflat fostul arbitru internaţional Alexandru Tudor. În vârstă de 52 de ani, acesta s-a retras din arbitraj în 2018 şi s-a dedicat vieţii monahale. După ce a renunţat la fluier, el a fost angajat la FCSB, pe funcţia de director sportiv, Gigi Becali apreciind că este un om evlavios şi care e foarte apropiat de Dumnezeu. Apoi, a plecat şi de acolo, dedicându-se vieţii monahale, dar păstrând o legătură strânsă cu omul de afaceri, pe care, iată, l-a susţinut şi la acest miting. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net