Andra Măruță, la un pas de a-și pierde un dinte din cauza lui Gigi Becali: „M-a luat în brațe și..”

Andra Măruță (36 de ani), a povestit, de curând, un episod amuzant din viața ei, care l-a implicat pe nimeni altul decât celebrul Gigi Becali. Click! îți spune despre ce este vorba.

Andra era să-și spargă un dinte din cauza lui Becali / foto: Protv
Andra era să-și spargă un dinte din cauza lui Becali / foto: Protv

Una dintre cele mai apreciate voci din showbiz-ul românesc, Andra, a fost invitată în cadrul podcast-ului „Da Bravo” al colegului de trust, Mihai Bobonete. Aici a spus mai multe povești amuzante, care l-au făcut să râdă în hohote pe actor. Iată cum era să rămână artista fără un..... dinte.

„Eram la o petrecere la Marriott, la cazinou, nu aveam trupă, eram cu dansatoare. A venit domnul Becali. «Cine e fata asta?», am citit pe buze. Am chestia să citesc pe buze...

Când am început să cânt «Vreau sărutarea ta» și-a dat seama cine sunt, așa că s-a ridicat, m-a ridicat în brațe și, cum cântam, m-a ridicat și m-am lovit cu microfonul de dinte! Mi-am ciobit dintele.

Mi-era teamă, nu știam cât e «luat». Cântam cu buzele întredeschise. Apoi, la final, le întrebam pe fete: «Mai am dintele, mai am dintele?».

După aceea, cu Dan Bittman, când cântam o piesă amândoi, mi-a dat cu cotul în microfon și m-am lovit în dinți. De atâtea ori mi-am reparat dinții din față, încât...”, i-a explicat Andra lui Bobonete.

Andra a cântat și la nunta Theodorei Becali

Andra a cântat la nunta Theodorei Becali cu Mihai Mincu, în toamna 2019, și i-a transmis un mesaj emoționant fiicei patronului de la FCSB la acel moment.

„Eu m-am măritat la 23 de ani și, de aceea, când sunt invitată de o mireasa foarte tânără, mă emoționez tare.

Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit sa fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi speciala! Casă de piatră Theodora & Mihai!” a scris Andra în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net