Gigi Becali oferă o mână de ajutor refugiaților ucraineni: «Închiriez toate hotelurile din Galați»

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Zeci de mii de ucraineni au părăsit țara de teama războiului și a conflictului scăpat de sub control. Organizații, fundații, politicieni și oameni de rând au venit în ajutorul refugiaților. Gigi Becali nu rămas indiferent în fața suferinței poprului ucrainean și a dezvăluit că pune la dispoziția refugiaților mai multe clădiri pe care le deține. 

Gigi Becali oferă o mână de ajutor refugiaților ucraineni Sursă foto: Profimedia
Gigi Becali oferă o mână de ajutor refugiaților ucraineni Sursă foto: Profimedia

Patronul FCSB a mărturisit că a trimis mai multe autocare la granița cu Ucraina pentru a prelua o parte dintre refugiații care fug din calea războiului.

Gigi Becali a dezvăluit că intenționează să închireze hotelurile din Galați pentru ca refugiații să poată beneficia de cazare în orașul dunărean. Mai mult decât atât, afaceristul este dispus să transforme blocul pe care îl deține în Petroșani în loc de adăpost pentru ucrainenii fugiți din propria țară. 

Toate hotelurile din Galați le închiriez și cazez oamenii în ele. Am dat ordin acum 5-6 autocare merg la graniță să aducă 400 de persoane să se cazeze la București, cu mâncare și cazare la baza FCSB. Şi la Petroșani pot 200 am un bloc pe care îl pun la dispoziție.

Primarul din Petroșani să mă contacteze și îi dau blocul la dispoziție să facă ce vrea. 200-300 de persoane pot să intre. M-am gândit că oamenii ăștia nu au unde să doarmă", a declarat Gigi Becali, în cadrul unei intervenții telefonice. 

Coloană de peste 15 kilometri la intrarea în România

Coloana de maşini de la intrarea în România dinspre Ucraina, pe partea ucraineană, se întindea, vineri seară, pe o lungime de peste 15 kilometri potrivit declarațiilor oferite de către inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, Liviu Bute.

Războiul continuă în Kiev. Mii de familii au fost destrămate, iar sute de copii își plâng tații care au pierit în luptă. Între victime se numără și un român pe nume Andrei Dumbravă. El avea 32 de ani și urma să devină tată pentru a doua oară. A murit pe 25 februarie, în lupta de lângă Odessa. În cadrul aceleiași bătălii și-au pierdut viața alte 17 persoane, conform rapoartelor oficiale. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net