A furat o șalupă, ca să se plimbe prin Delta Dunării. Ce a pățit bărbatul

Ultima actualizare:

Inventivitatea românului este de neoprit când este vorba de furturi. Cinci tineri au furat 60 de kilograme de fier de la o biserică din Iași iar un tulcean a subtilizat o șalupă de viteză și zeci de litri de combustibil.

delta dunarii 1 jpeg

La sfârșitul săptămânii trecute, cinci tineri au furat 60 de kilograme de fier din curtea unei biserici din muncipiul Iași. Potrivit ziaruldeiasi.ro, hoții au vândut marfa  la un centru de colectare. Nu s-au bucurat prea mult de bani căci au fost prinși. 

Ce spun polițiștii din Iași despre fierul furat din biserică  

”În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 5 ianuarie, doi dintre bărbaţii bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. La data de 6 ianuarie, bărbaţii reţinuţi au fost prezentaţi, cu propuneri legale Judecătoriei Iași 

Instanţa a dispus arestarea preventivă a celor doi suspecți pentru 30 de zile. Ceilalți trei participanți la faptă sunt cercetați sub control judiciar”, au precizat pentru sursa citată, reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

gethumb details php jpg

Un tulcean a furat o barcă și s-a plimbat pe Dunăre 

Șocant este și furtul comis de un tulcean, Octavian Pavel, din Dunavățu de Jos, care a vrut să se plimbe, nu avea barcă și nici combustibil și a găsit o metodă de face rost de tot ce trebuie fără bani. Astfel, hoțul s-a dus la un ponton unde erau ancorate mai multe bărci, a ochit una, a luat tot combustibilul găsit prin bărci și s-a plimbat o zi întreagă prin Delta Dunării. 

Ce a pățit bărbatul care a furat o șalupă în Delta Dunării

”Inculpatul a sustras cantitatea de 155 l benzină, din care 140 l erau depozitați în trei bidoane aflate la bordul ambarcațiunii și a altor două bărci acostate, iar cantitatea de 15 l benzină în rezervorul uneia dintre bărci. După sustragere, inculpatul s-a deplasat cu ambarcațiunea pe traseul Canalului Litcov - și Dunărea Nouă 

După ce a ajuns la domiciliul său din satul Dunăvățu de Jos unde a stat circa dou ore, suspectul a efectuat mai multe deplasări cu ambarcațiunea, pentru a se întâlni cu diferite persoane. Bărbatul a revenit în Dunăvățu de Jos unde a fost depistat de către organele de poliție în timp ce se pregătea să plece de la pontonul de acostare”, se arată în rechizitoriul procurorilor citat de replicaonline.ro.  

Tribunalul Constanța l-a condamnat în primă instanță pe hoț la la 4 ani și 6 luni la care se adaugă 559 zile închisoare, neefectuate dintr-o pedeapsă anterioară, pentru care acesta a fost eliberat condiționat. Hoțul condamnat a făcut recurs dar Curtea de Apel Constanța a menținut pedeapsa, așa că pe Octavian Pavel l-a costat foarte scump cheful de plimbare cu barca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net