Ilan Laufer, prima reacție în scandalul căminului de bătrâni în care a fost implicat: „Un abuz…”

Ultima actualizare:

Familia și numele lui Ilan Laufer ( 39 de ani) au fost târâte într-un scandal mediatic care a ținut prima pagină a ziarelor și a fost știrea zilei la TV. 

Totul a pornit de la un cămin de bătrâni  din județul Ilfov, situat într-o vilă care îi aparținea familiei lui Ilan Laufer, mai precis tatălui său, care ar fi funcționat fără autorizație. 

„Nu este casa mea, este a tatălui meu, pe care a vândut-o”

Având în vedere faptul că, Ilan Laufer, este om de afaceri și politician, dar și fost Ministru al Mediului de Afaceri, acesta a fost bombardat cu întrebări cu privire la acest subiect, răspunzând prompt la fiecare în parte. În exclusivitate pentru Click, Laufer a declarat că acesta este cel mai mare fake news la adresa lui.

În primul rând, este cel mai mare fake news împotriva mea vreodată! Trei afirmații, trei minciuni!  Un cămin al groazei! Este un cămin la cele mai înalte standarde, unde s-a desfășurat încă din prima zi activitatea cu toate autorizațiile în ordine, din câte știu eu! A trebuit să mă interesez acum de toate astea și nu este casa mea, este a tatălui meu, pe care a vândut-o. Cel puțin are un antecontract de vânzare-cumpărare, de anul trecut, din luna octombrie, către o persoană fizică care a dorit să facă acolo un cămin de bătrâni la cel mai înalt nivel. Mai are un contract de comodat, ca să își poată desfășura activitatea acolo. Nici eu și nici tatăl meu sau altcineva din familia asta nu are nicio treabă cu acea doamnă sau ONG–ul care operează. I-am cunoscut la vizionare, după care s-au făcut actele. Este un fake grosolan și cred că au toate cele 10 autorizații sau câte sunt nevoie pentru ca un cămin să funcționeze”, ne-a mai povestit, Ilan Laufer, care a mai spus că vecinii de acolo s-au opus încă de la început, făcând mai multe reclamații.

„Vecinii au depus zeci de reclamații, în urma cărora au venit zeci de controale. Luna trecută gardul nu era la înălțimea potrivită, mai era o balustradă… A venit un control de la DSP, le-au suspendat activitatea temporar, din cauza gardului. Un abuz din punctul meu de vedere, pe față! Problema cu gardul s-a remediat, pentru că m-a rugat tata să trimit acolo muncitori să remedieze gardul. Apoi, la câteva zile, am fost informat că doamna respectivă a trimis remedierile către DSP, dar nimeni nu a venit să constate că s-a remediat, iar la următorul control s-a făcut  tam-tam”, a mai adăugat Ilan Laufer.

Omul de afaceri Ilan Laufer este căsătorit cu Alina Laufer și au împreună doi gemeni de aproape 3 ani, pe Davina și Nathaniel, fiind foarte fericiți împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net