Ilan Laufer, operat de urgență: „A fost mai complicat decât credeam!”

Omul de afaceri Ilan Laufer a ajuns pe patul de spital! Soțul Alinei Laufer a suferit, în cursul de astăzi, o intevenție chirugicală la brațul drept. Ilan se confrunta cu o problemă de sănătate mai veche, care îl tot sâcâia în ultima vreme. Alina Laufer a dezvăluit, pentru Click!, în ce stare este soțul ei acum.

alina ilan laufer jpeg
Ilan Laufer, soțul Alinei Laufer, a ajuns la spital Sursa: Facebook

Ilan Laufer, operat de urgență! Primele declarații ale soției

Fostul politician Ilan Laufer a fost supus, astăzi, unei intervenții chirurgicale de amploare la brațul drept. Afaceristul a postat în mediul online o fotografie cu brațul drept în ghips, anunțându-și fanii că a trecut cu bine de intervenția chirugicală, destul de complicată.

Ilan Laufer a avut o problemă mai veche la brațul drept, durerile s-au acutizat în ultima vreme, iar medicii au decis să-l opereze de urgență.

Azi am suferit o intervenție chirurgicală la brațul drept, urmare a unei accidentări care nu s-a vindecat altfel, cu toate că am încercat tot ce se putea omenește posibil. Acum sunt bine, urmează perioada de recuperare de care mă voi apuca curând.

Mulțumesc stafului medical care a fost excepțional, mi-au atenuat durerea și m-au ajutat să trec mai ușor peste acest moment dificil”, a anunțat Ilan Laufer, pe pagina lui de socializare, imediat ce a ieșit din operație.

"A avut un lipom la cot!"

Contactată de Click!, Alina Laufer, soția afaceristului, care era acasă cu gemenii Davina și Nathaniel, ne-a dat detalii privind starea de sănătate a soțului ei, aflat la această oră pe patul de spital.

Nimic grav. A avut un lipom la cot, care-l deranja de câțiva ani! Slavă Domnului că nu a fost ceva nasol. A fost mai complicat decât credeam, că i-a pus mâna în ghips pentru vreo 6 zile, dar e ok!”, ne-a declarat Alina Laufer.

Cine este Ilan Laufer?

Ilan Laufer este unul dintre cei mai cunoscuți politicieni români, ajungând în funcția de ministru pentru mediul de afaceri mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat în perioada 29 iunie 2017-29 ianuarie 2018, în Guvernul Mihai Tudose. Laufer a ocupat și postul de consilier în cadrul Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, în perioada 2013-2014.

Acesta este, în prezent, căsătorit cu Alina Laufer, fosta soție a cântărețului Jorge. Au împreună doi bebeluși superbi, pe gemenii Nathaniel și Davina, care au venit pe lume prematur pe 15 februarie 2021.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion țiriac png
Alexandru Arsinel batran
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
GettyImages 1338148296 jpg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion țiriac png