Imagini virale! Ce i-a făcut o femeie din Constanța amantei, după ce a aflat că partenerul e infidel

O femeie din Constanța a decis, după ce a aflat că partenerul ei de viață o înșela, ba mai mult o cunoștea și pe amantă, să se răzbune. Cel mai probabil, orbită de furie, constățeanca i-a vandalizat mașina „celeilalte femei”.

Femeia înșelată a decis să se răzbune / foto: arhivă
Femeia înșelată a decis să se răzbune / foto: arhivă

Incidentul s-a petrecut în Constanţa, unde proprietara unei maşini s-a trezit cu autoturismul vandalizat în parcare. Se pare că o femeie i-a lăsat un mesaj ameninţător.

Mesajul este clar și sugestiv: „Paula, ai doi copii. Lasă-mi bărbatul în pace”.

Mașina amantei a fost vandalizată / foto: ziua de constanta
Mașina amantei a fost vandalizată / foto: ziua de constanta

Mesajul scris cu roșu pe capota mașinii amantei, de către femeia înșelată, a stârnit indignarea proprietarei mașinii, scrie ziardeconstanta.ro. Mai mult, parbrizul mașinii a fost spart, provocând pagube semnificative.

Un caz asemănător s-a întâmplat în Alba Iulia

Anul trecut, în luna decembrie, o femeie din Alba Iulia și-a prins soțul cu amanta și i-a distrus mașina în timp ce el o înșela cu cea mai buna prietenă a ei.

Sătulă de escapadele amoroase ale partenerului ei, o femeie din Alba Iulia, a decis să se răzbune atunci când și-a prins soțul împreună cu amanta.

În timp ce bărbatul o înșela cu amanta, femeia încornorată nu a mai putut răbda și a decis că e momentul să se răzbune pe mașina soțului ei, un Audi A4, care acum arată ca după bombardament. Soția înșelată i-a rupt oglinzile, i-a spart farurile, stopurile și geamurile.

Chiar dacă mașina nu era nouă, paguba creată de răzbunarea femeii se ridică la câteva mii bune de euro. Atunci când bărbatul a vrut să plece acasă, mare i-a fost mirarea când a văzut cum arată autoturismul său. El a sunat imediat la 112 și la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care în urma anchetei a descoperit că este vorba de o răzbunare.

Reprezentanții IPJ Alba au transmis că polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere. Potrivit Art. 253 din Codul Penal, distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun aparţinând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net