Amantlâc! Cum și-a prins Raluca Podea soțul că o înșela? Acum o ia de nevastă pe Irina de la Sweet Kiss

Raluca Podea a fost înșelată cu sânge rece de primul ei soț, Gabi Podea, care este și tatăl copilului ei. Blonda a povestit, cu lux de amănunte, cum l-a prins în flagrant pe soțul infidel. Acum, bărbatul intenționează să se căsătorească cu o altă vedetă din showbiz, Irina Pavlenco, solista trupei Sweet Kiss.

Raluca Podea avea doar 21 de ani atunci când s-a căsătorit cu Gabi Podea, care i-a dăruit un băieţel, dar relaţia lor nu a durat prea mult, căci blondina a aflat că bărbatul vieţii ei ducea, de fapt, o viaţă dublă. Au divorţat, iar Raluca nu s-a mai căsătorit de atunci.

Mult timp, blonda s-a ferit să vorbească despre infidelitatea partenerului ei, însă acum a deschis cutia Pandorei.

Am preferat să iau eu inițiativa, sunt o femeie independentă, am fost întotdeauna și l-am crescut singură. Nu erau neînțelegeri, era vorba de infidelitate și eu nu pot să accept lucrul acesta.

Eu am o vorbă că orice om merită o a doua șansă. A fost prima dată când l-am prins, după o lună de zile i-am acordat a doua șansă și l-am prins din nou cu aceeași persoană

Raluca  Podea: „L-am urmărit și l-am prins"

Eu am și un feeling mai bine dezvoltat, am niște premoniții și am început să simt lucrul acesta așa că bine înțeles că l-am urmărit și cum l-am urmărit din prima, l-am și prins. El nu s-a gândit și evident că l-am urmărit și l-am prins.

A venit apoi și perioada în care a început să îmi spună să ne împăcăm, să trecem peste această situație. I-am spus că îl mai prind cu aceeași persoană totul între noi s-a terminat și... ce să vezi.. l-am prins tot la ea și așa s-a încheiat totul.

Nu am putut să trec peste lucrul acesta pentru că nu era o femeie sau o fată superioară mie. Nu aveam de ce să mă simt prost, măcar aș fi zic că a ales mai bine. Dar, dacă a ales mai prost nu puteam să trec peste și atunci i-am zis adio!", a povestit Raluca Podea, la emisiunea on line wownews.

Vedeta a luat-o de la zero după mariajul eșuat și și-a crescut singură copilul, pe David Podea.

„Am plecat de acasă, mi-am lăsat acolo toate lucrurile”

A fost foarte greu. Eu am plecat de acasă, mi-am lăsat acolo toate lucrurile. Făcusem un credit, fiul meu avea un an. Stăteam la mama acasă și mă uitam cum zilele trec, nu mai aveam atât de mulți bani pentru că eu lucrasem și nu m-am mai dus la muncă tot din cauza lui și atunci m-am tot gândit dacă stau acasă, copilul meu nu o să aibă ce să mănânce și eu nu pot să stau să depinde de mama mea, dar asta nu se va putea la infinit.

Am decis atunci să mă duc la muncă și copilul să-l duc la o grădiniță privată.(...) Nu ajunsesem persoană publică atunci așa că m-am dus și m-am angajat la un salon faimos din Herăstrău. Câștigam super bine(...) A fost un divorț la notar, a venit de comun acord și nu am întâmpinat probleme”, a mai spus blondina.

Fostul soț se căstorește cu Irina Pavlenco, de la Sweet Kiss

Acum, Raluca și-a iertat fostul soț care este într-o relație de mai mulți ani de zile cu Irina, componenta trupei Sweet Kiss, pe care vrea să o ia de nevastă. Raluca și fiul ei, David, sunt foarte buni prieteni cu viitoarea consoartă a fostului soț.

La vremea aceea eu eram mai micuță și poate nu acceptam situația, dar mama mea a fost lângă mine și mi-a spus niște lucruri foarte importante așa că noi acum suntem foarte buni prieteni și ne întâlnim”,a mai spus Raluca.

Irina Pavlenco trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu tatăl copilului Ralucăi Podea, Gabriel Valentin,de mai mulți ani. Cei doi au vrut să se căsătorească, însă pandemia le-a cam stricat planurile.

A fost în perioada cu pandemia, dar după ce panificasem să facem nunta, după cum știi mi s-a imbolnăvit mama și nu mi-a mai ars de nuntă. Nu a mai fost cazul, Așa că, nu știu, vedem!”, a declarat Irina, pentru Click!

Cine este Raluca Podea?

Raluca Podea, în vârstă de 35 de ani, a fost model și a devenit cunoscută drept „cea mai frumoasă fată de la pagina 5”. Aceasta s-a căsătorit la vârsta de 21 de ani și are un băiețel cu fostul ei soț, Gabi Podea.

Cei doi au divorțat după ce acesta și-ar fi refăcut viață alături de o altă femeie. Raluca a fost asistentă și la postul de televiziune OTV și a bifat, de-a lungul timpului, mai multe relații amoroase. Aceasta a fost numită, o perioadă, și „blonda lui Ogică”, speculându-se că între ea și Stelian Ogică ar fi existat o poveste de amor.

De notorietate este, însă, relația ei cu Florin Pastramă, care s-a destrămat după ce acesta a participat la emisiunea „Ferma”, unde a cunoscut-o pe actuala lui soție, Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase. În urmă cu câțiva ani, Raluca a participat și la „Masterchef”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net